Mitä itse toivot pukinkonttiin?

On nyt ollu aiheesta joululahjat monen monta kalluppia, muttei sellaista mitä mammat itse toivoo pukin tuovan? Onko jotain erityistä? Kenties jotain ihan vain ja ainoastaan sinulle itsellesi? :)

2.12.2012
RJ89
RJ89

jooh lisään omaan listaaan kuoman tirolit! löysin itelleni maailman parhaat kengät 3 ne oli ko vuollut miun jalkaa 3

9.12.2012
imppuliina
imppuliina

mie toivon rentoutumiseen ja lököttelyyn jotain hyvää tuotantokautta. vaikkapa uusin House tai CSI tms.. ja jotain kirjaa. perndergast-sarjaa olen  toivonut,  piti likalle ohjastaa  että ettii vaikka miehelle netistä että mistä niitä  saa kunei se ite kumminkaan osaa niitä ettiä:D

äidiltäni  saan toivonmukaan taas perinteisen lahjakortin henkalle ja maukalle. oon myös kotilökäreiden suurkuluttaja,joten yli-isot ja hirmuperhmoset kotikollarit olisi miellyttävä yllätys:)

6.12.2012
Blanco
Blanco

Ja pyjama ois tännekkin toivottu..mulla just noi pökät samassa kunnossa kuin srallalla=D

3.12.2012
huiskutin
huiskutin

Mä oon toivonu merkkilaukkua ja joku hemmottelulahjakortti ois kiva.Ja korut kelpaa aina=)

3.12.2012
huiskutin
huiskutin

Voi tavaltaja, mä niin tiedän tunteen! :D Siis yökkäripökät ei pysy jalassa tunteen! Se on ihan syvältä, sit kun mulla ei ollut niissä ex-pökissä nauhaa ollenkaan, niin sit yöllä kun oon (silloinkin) aikamoinen ikiliikkuja niin oli pökät miljuunalla ringillä ympärillä aamulla, taikka jo tippunu yli äässin. :b

3.12.2012
RJ89
RJ89

Niin ja siis tokihan mulle kans riittää ja on tärkeetä se joulun tunnelma ja hymy lapsen kasvoilla, mut ihan tosi, onhan se kiva edes kerran vuodessa oikeen urakalla jotain toivoa. ;b

Just muistin että anopilta inusin Teeman siniseen isoja syviä lautasia. Meillä ei oo niitä yhtään, kaikkea muuta kun jo melkein löytyy. :) Mut eihän nekään vain mulle tule. :)

Tuola riu laitto et jotai sellasta hömppää mitä ite ei niin tuu ostettua ja mainitsi mm. hajuveden. Mä sain viime jouluna ukon isoveljen kihlatulta hajuveden, IHAN KAMALAN HAJUSEN, siis hajusen, ei tuoksusen. :D Oon vähän kriittinen + multa löytyy kaapista n. 20 eri hajuvettä, joten ei kiitos, käytetään vanhat ensin pois. :D

3.12.2012
RJ89
RJ89

Niin joo, ja uus ratio! Mulla on tossa keittiössä kaffinkeittimen takana sellanen pieni radio minkä oon aikanaan ostanu parvekeradioksi mut nyt kun asutaan rivarissa eikä kukaan enää polttele niin se muutti keittiöön. Noh, mä onnistuin taittamaan sen antennitikun tossa tovi sitten ja ukko katkas sen viikko sit, radio kuuluu mut jos istuu keittiönpöydän ääressä niin rätisee, ikävää. :D Aamu ei lähde käyntiin ilamn YleX Aamua!

3.12.2012
RJ89
RJ89

Meillä ei ole ollut tapana lahjoa toisiamme mut nyt ku noi lapset pitää opettaa siihen, ettei kaikki lahjat ole vain heille ni oon mie miehelle vinkannu et palapelimatto ois kiva.Paljolti laitetaan meidän vanhempien pakettiin sellasta minkä hankinnasta on ollut yhdessä puhetta. Esim. lautapeliä, kattilaa jne. Viime jouluna oli mun talvikengät :D

3.12.2012
misukka
misukka

rannekorua toivon mieheltäni, joko argento ketjua johon voi ostaa irtoriipuksia, tai sitten ostan ite sen kalevalan saaga rannekkeen ja toivon sitten siihen riipusta.

vanhemmiltani toivoin meille korvakuumemittaria :D

3.12.2012
mustikka88
mustikka88

oih ja voih. :) sukkapuikkoja. :D Löysin semmosen pyöröpuikkosetin ja sanoin miehelle et "TUON jos mie vaan saisin niin niillä pärjäis niiiiiin pitkälle, eikä varmaan tartteis enää puikkoja ostella!" :D Saas nähdä tuoko pukki mulle semmosia vai ei. Mut sen lisäksi tiedän et joulupukki tuo mulle sen kauan kaivatun ompelukoneen.. ei tartte enää äidille soitella et onko sillä mummon 30v vanha ompelukone lainassa, et saisko sitä lainaan. :D

3.12.2012
Santtuvaan
Santtuvaan

no mie tiiän että mie saan iittalan astioita, ja se on aina kiva juttu. Joku kirja on myös takuuvarma. Niin ja huopikkaat saan! ♥ Sitten ois kiva jos sieltä tulis joku kiva pieni hömppäjuttu, ihan vaan semmonen hemmottelua ja arjen ihanuutta... Tiiättekö semmosta jotakii pientä kivaa, mitä ei ikinä tuu itelleen niin ostettuu. Vaikka joku huivi (niitä ei voi olla koskaan liikaa :D) tai hajuvesi, kosmetiikkaa tms. :)

3.12.2012
riu
riu

hiljaa toivon hierontalahjakorttia mutta en tiiä yhtään onko ymmärtäny yskää :D mutsilta pyysin imuria ko oma o  ihan hanurista! ja sit oon pyytäny yleisesti että saan tohon seinälle sen koiramäkikalenterin ko muuten oon ihan hukassa!

3.12.2012
imppuliina
imppuliina

Mä haluaisin lahjakortin parturiin. En oo lähes vuoteen käyny parturissa joten olisko aika :)

3.12.2012
marjaana
marjaana

Kirja on mulle aina mieluinen lahja.

Joskin me myös sovittiin miehen, systerin ja mutsin kans ettei osteta lahjoja toisillemme ja faijaki meinaa karata vaihteeks jouluks johonkin, niinluulen et tänä vuonna vois oikeesti toteutua se lapsille lahjat-joulu. :)

2.12.2012
Mummy83
Mummy83

Itse toivon pukinkonttiin Dolce Gusto keittimeen kapseleita, merkkasin ukolle sellasesta kirjasesta et mitä ei saa tuoda. :D Ja ne on ihan vaan mulle, taloutemme kahviholisti. :b Sit Muumimukin, mut se nyt on periaatteessa sit molempien, ei taivas repee jos joku muu sumppinsa siitä juo. ;D Ja imuria, mut luojalle kiitos mä en sitä yksin käytä. :D Eipä mulla muuta. :)

2.12.2012
RJ89
RJ89
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...