G: mistä saat voimaa/virtaa jaksaa? :)

Tuli vaan mieleen että mikä tai mitkä on semmosia asioita, joista teille tulee lisää voimaa jaksaa arjen peruspyöritystä? Ihan kaikenlaiset asiat, siis materialistiset tai henkiset asiat. Kertokaa vähän, kenties joku saa hyviä ideoita itselleenkii :)

2.12.2012
riu
riu

Tällä hetkellä semmoinen päivä ku noi apinat on kunnolla ilman vikinöitä ja kitinöitä. Kun kerranki kaikki vaan sujuu, ni taas jaksaa vähän paremmin ne tavalliset kitinät ja vinkunat.

Mitään muuta henkireikää mulla ei just nyt olekaan. Tanssitunti sitten taas jos ensi syksynä pääsisi kurssille.

3.12.2012
misukka
misukka

Ruoka. Siis sen teko. Ja nyt noi joulukorttihommelit on vieny ihan täysin mukanaan. :) Tollanen kaikki tekeminen millä saa itsensä pois hetkeksi siitä arjesta. Ruuanlaitto tuskin kovin monelle on juuri se millä pääsee arjesta pois, mut mulle on. :)

2.12.2012
RJ89
RJ89

Hyvä päivä kuopuksen hengityksessä, työkaverit,nukkuminen,oma liikunta,hetki omaa aikaa, kun mies lasten kanssa jossain,ystävän kanssa juoruilu ja muutaman kerran vuodessa ulkona käyminen ja hotellissa tai laivalla tuolloin yöpyminen (pl raskaus ja imetysajat) ja sitten kun pääsee shoppaamaan lastenvaatteita :) Niin ja mä rakastan ruokaa (eipä uskois ulkomuodosta:D), iltaisin on ihan parasta töllöttää joku ysisarja ja napsii pizzaa, jädee, suklaata yms. Ihan on myös käydä yksin kauppareissun ohella Rossossa syömässä lemppari pannupizza:) Näistä mun arjen jaksaminen koostuu.

2.12.2012
tyttö
tyttö

Se on muuten kanssa huippua kun pääsee saunaan ihan yksin vaikka parien löylyjen ajan... Siinä niin sielu lepää, ajatukset juoksee mutta silti rentoutuu... Ah ja voih ku ihanaa :)

2.12.2012
riu
riu

Lukeminen. Kiva työpäivä. Siisti kämppä ja just joku uus juttu kämpässä. Kuten nyt joulukoristelut :)

Ja tunnin parin irtiotyo, on se sitten shoppailu tai ulkona syömässä käyminen tmv.

2.12.2012
Mummy83
Mummy83

oma aika.

miun piristysruiskeeni on erityisesti pari  tuntia hyvän ystävän kanssa. pannu  kahvia, aski tupakkaa ja juoruaminen äänet  käheiksi:)

löhöily. sohvalla, suklaarusinoitten, ehkä pinacoladon  ja hyvän kirjan kera. tai hyvän sarjan:)

kuuma suihku.  pelastus kaikkeen.

2.12.2012
Blanco
Blanco

Joskus se on niin yksinkertainen asia ku uudet verhot olkkarissa, taikka makkarissa vaihettu järjestys. Tuntuu että ihan ku olisi uusi koti ja tullee jostakii kumman syystä hyvänolontunne kun on saanut jonku pienen uudistuksen :D

Taikka oma aika. Se on noussut arvoon arvaamattomaan :D Mutta siis vaikka muutama tunti päivällä ihan yksin! Voi veljet ja venäjänmaat ku tekkee hyvvää! En miekää tee muuta ku kahon telkkarii, syön jotakii ja vaikka neulon, mutta se antaa jostakii syystä semmosen lisäpotkun, että jaksaa taas monta aikaa kiukuttelevia tenavia :D

2.12.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...