lölölölörps :D

Kuis kulkee? mikä boogie? paljon peli? как дела (meniköhän oikein)? Wie geht es? Niin että mitä kuuluu mammoille? :D

2.12.2012
riu
riu

Iltaa kaikille! Me alotettiin yläkaappeja jo tänään aamupäivällä pakkailemaan. Saatiin tästä samasta talosta 4 asunnon päästä 5h+k. Avaimet saadaan 7.12 ja tämän nykyisen asunnon avaimet pitää luovuttaa 17.12. Tuossa välissä revittävä tapetit, maalattava koko asunto ja laitettava laminaatti lattiaan..samalla kun käydään molemmat vuorotellen töissä. Nyt tekevät sinne täydellistä kylppäri ja saunaremppaa :) Kyllä oli taas sellasta kaatopaikkaväkeä siellä asustellut ettei tosikaan. En käsitä ihmisten käsitystä puhtaudesta ja siisteydestä! Mukaan oli otettu muuttaessa pois vain pehmeät vaatteet ja astiat keittiöstä..KAIKKI muu oli jätetty. Meinas kyllä itku päästä, kun katsomassa sitä käytiin!Surullinen erotarina siinä taustalla ja alkkis mies yms, joten pientä ymmärrystä emännälle silti löytyy.

Mutta me tehdään siitä kaunis ja puhdas koti meille.Harmittaa, kun joulu jää niin lyhyseksi. En viitsinyt tänne ripustaa joulukoristeita, kun sais jo ottaa melkein heti pois ja ripustaa uudelleen uuteen kotiin..lapset kyllä kovasti kritisoi tätä päätöstä, mutta nyt olen ilkeä.

Monta päivää janottanut (vettä) ihan hulluna koko ajan ja suuta kuivaa, jano ei lopu ollenkaan. Meunasin jo aamulla että onko mulle raskausdiabetes jo tullut!Täytyy huomenna soittaa neuvolaan ja kysyä pissatestiä.

Todella surullisia uutisia sain tänään serkun lapsesta (niistä 130 ainut joka on pysynyt ystävänäni, vaikken ole samaa uskontoa tunnustanutkaan). Pieni vasta 4vk ikäinen ja puhjennut eilen vakava sairasus;(

Oman kuopuksen kanssa selätetty juuri useamman päivän osastoreissu, paha vesirokko, obstruktiivinen keuhkoputken tulehdus korkealla kuumeella ja 43:s korvatulehdus. Tähän perään alkoi sitten nämä pakkasen, niin senhän hengityksessä huomaa :(

2.12.2012
tyttö
tyttö

Viikkosiivous on tehty ja lakanat on vaihdettu. Pojan flunssa jatkuu kohta nähdään kuinka kova huuto saadaan aikaiseksi kun mies menee yksin saunaan. Kuumeessa en poikaa mukaan päästä. Ens yöks otan pojan viereen heti alkajaiksi niin vaikkei todennäköisesti saa nukkua niin ei tartte toisessa huoneessa pomppia. Mies ärsyttää mutta olen ollut hiljaa asioista koska en jaksaisi sitä riitaa ja mökötystä kaippa se taas tästä tasaantuu.

2.12.2012
alexsandra
alexsandra
1 year, 11-month-old toddler

Sralla oli piilotehokas :D

Nea tuo taitaa olla aika harvinaista että serkukset on noin hyvissä väleissä, että hiukka kateellisena täällä luen :) Niin ja sitä mie mietin, että kun noin paljon on porukkaa leipomassa, että jäikö niitä pipareita ollenkaan jälelle??? ;D Niin ja tuosta pulkka-asiasta, mie oon vetänyt napakallakin pakkasella pulkassa, oon vaan ottanu jonku täkin ja kieputtanut sen ympärille. Hyvin on tarennut siellä pesässään olla :D

Marikalla on ollu oikeeta herkkuruokaa, nam :) Ja tuo kaksin ostoksille pääseminen... se on välillä niin kivaa ettei tosikaan!

Maaliskuu mie oon huomannut että jos muuten on reippaasti päällä niin ne sormetkaan ei niin herkkään palele, ainakaan meijän lapsilla. Että villapukua väliin lisää, eikä oo pienillä näpit jäässä :)

2.12.2012
riu
riu

Mekin tehtiin piparitalo..lapset koristeli ja me esikon kanssa se pystyyn laitettiin,ja käytin vaan sitä valkosta sokerimassaa kiinnitykseen,en ruvennu sulattaa sokeria=)Hyvin pysyny pystyssä eilisestä=D

Ja muutenkin talo joulukuntoon laitettu=)

2.12.2012
huiskutin
huiskutin

Marjaana, me tehtii viime vuonna systerin kans ja lopputulos molemmilla palovamma sormessa, mut talo pystyssä ;)

Hitto ku alkos tekee mieli pipareita ja kaakaoo. ;)

2.12.2012
Mummy83
Mummy83

Miehen sisko joka asuu kans suomessa tuli äitiään moikkaan. :) mut lähtee tänäään pois, toi nana menee vikalla viikolla sit sen luo kylään et on ensin meillä pari viikkoo ja sit lopuks pyörähtää vielä tätä kautta. Mut joo kyl me siitä vielä ulkoilmaihminen saadaan, eilen jäätys reidet ni haettiin välikerrasto joten tänään ei ollu sitä ongelmaa, ainoastaan varpaat ja sormet jäässä. Joten seuraavaks laskettelukintaat ja mun lumibootsit jalkaan ;)

Sitä laskettelupukua vois harkita, ku mä oon muutenki meinannu ostaa itelle uuden, jos veronpalautuksista käyttäis osan siihen. :)

Tytöl on huomenna tanssiesitys ni niil n kenraalit tänään :)

2.12.2012
Mummy83
Mummy83

Tein aamulla elämäni ensimmäisen kerran piparkakkutalon ;) Ei se mikään komistus oo, mutta kelpaa mulle :)

Lapset on nauttinu ulkoilmasta ja lumesta! Isäntä laittaa ruokaa; kalafileitä, muusia ja uunikasviksia. Lepposaa oleskelua, illalla vähä glögiä ja pipareita.

2.12.2012
marjaana
marjaana

Mummy siis onko sieltä muitakii vieraita ku pelkästään anopinkokelas? En miekää kyllä hitto vieköön ois kahta viikkoo sisällä, että mummo vaan toppavehkeisiin ja pihalle palelemaan :D Mitkä kenraaliharkat tytöllä on?

Haha sralla, johan on kerrassaan hurjaks heittäytyny pojan isä :DDDD Ja siis kyllä miekii mielellään ottasin pitsaa, vaan ei tuossa karjalanpaistissa, lanttulaatikossa ja sienisalaatissakaan mitään vikaa ollut ;D

2.12.2012
riu
riu

No mä raahasin suvun ulos -12c pakkaseen et kävellään pari kilsaa paikkaan mis on kynttiläpaja, mut se hitto ei ollutkaan auki! Tyttö vetäs takastulomatkalla uhmikset. Äsken syötiin ja nyt chillaillaa ennenku täytyy lähtee tytön kenraaliharkkoihin ja sen jälkee meinattii mennä lasten liikunnan ihmemaahan.

Nii aamula käytii tytönn kans kaksistaa pulkkamäes ku muilla oo oikein sopivia vaatteita siihen puuhaan, joskin meinasin et täytyy nanalle ostaa koska nyt on niin mahtavat ulkoiluilmat ettei me kyl sisällä kökitä kahta viikkoo ;)

2.12.2012
Mummy83
Mummy83

Bad to the bone :D

Sralla onko siun pojalla siis isäviikonloppu? Ihan jo pääsi sinne vaikka on vauva ja kaikkee X) Biljardin peluu heilan kanssa kaksin kuulostaa aika kivalta, ja siis kyllä ootte kahdenkeskisen ajan ansainnukkii :)

Ohoo, ihan kohta ois se ruoka-aika! Ihanaa! Sitte minnuu ei varmaan ees kiukuta ihan niin paljoo :D

2.12.2012
riu
riu

Mie uottelen että ruoka valmistuu (nälkä!) ja että kello tulis kolme. Sillon miun äiti tullee hoitamaan nuo lapset pariks tunniks että mie saan lukkee rauhassa saksaa ees vähän aikaa. Tai no myö haetaan se äiti, mutta siinä ei pitkin nokka tuhise :) Tännää ois saunailta ja takkakii pitäs lämmittää, siivota, pestä pyykkiä ja tehä biljoona kouluhommaa. En siis oikeesti joutas liberoimaan, mutta... :D

Mutta siis mitäs muitten ensimmäiseen adventtiin? :)

2.12.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...