voinkohan saada naislääkärin jos pyydän??

neuvolan soittoajat kun on peestä niin en ikinä saa sieltä ketään kiinni vaikka minuutin välein soittais ja heh sitten aika onkin loppu. en edes joka päivä ole puolentunnin soittoaikana puhelimen päässä pimputtamassa.. sanottiin terveyskeskuksessa että soita tänne uudestaan ma jos et saa ketään kiinni neuvolasta.. tiesinkin että äitiysneuvola on se ensisijainen paikka mutta tulen hulluksi kun ei kukaan vastaa ja pillu kutisee xD tänään vielä farmaseutti pelotteli keskenmenon vaaralla jos en alapäätäni ajoissa hoida, okei ei ollut yllätystieto mutta kun joku sanoo sen ääneen niin pelottaa enemmän.. olin siis sieltä hakemasta helpotusta kumminkin vaivaani mutta sanoi että kuulostaa vaivalta johon tarvii reseptin.. katto oikein monttu auki kun sanoin että kävin kyllä joku aika sitten gynellä mutta ei se mitään testejä ottanut... kiva juttu kun itse pitäisi osata ne vaatia, HALOO???   jos siis menen terveyskeskusomalääkärille niin se ois mies.... ei ole kyse mistään pienestä ahdistuksesta mieslääkärin kanssa vaan ylitsepääsemättömästä kauhusta!!!! vielä kun naureskellaan ja kaikkea tän saman lääkärin kanssa niin jotenkin ois tosi outoo mennä sinne tutkittavaks kun se on viä mies, siis vaikee nyt selittää.. voinkohan pyytää toista lääkäriä siis naista joka ei olis omalääkäri??!? tai aina voi pyytää mut voinko saada? ja voiko neuvolassa olla mieslääkäri raskaana olevilla? siis tiedän että voi mutta luulis olevan harvinaista :D mutta onko kellään vakilääkäri ollut neuvolassa mies?? kun se mun omalääläri sanoi olevana myös neuvolassa mutta tarkoittikohan lasten parissa ? sielä olen sen ainakin nähnyt mutta ei kai se naisiakin tutki :D en siis kestä tätä kyseistä mieslääkäriä en mitenkään.. kun vielä lopetin masennut lääkkeet niin pienikin ahdistus on mulle suuri...

1.12.2012
AMP91
AMP91

Pyytähän aina voi sitä pystytäänkö toteuttaan on eri asia. Meillä neuvolalääkärinä on aina saman alueen tk lääkäri. Mulla sattui olemaan nainen. Synnytystä käynnistellessä mua tutki muistaakseni yksi mies ja yksi nainen. Tuo nainen sattui olemaan mun entinen työnantaja. Olin ollut heillä lastenhoitajana pari vuotta. Sekin oli aika hassu tunne.

Mä kyllä ymmärrän sua mäkin menen aina naisgynelle kun kerran saa valita koska itse maksaa.

2.12.2012
alexsandra
alexsandra
1 year, 10-month-old toddler

Mulla koko raskauden ajan neuvolassa mieslääkäri ja naistentautienosastolla ollessa raskauden puolivälissä supistusten takia kohdalle sattui pelkästään mieslääkäri (kaksi eri). En tiedä siitä naislääkäriin vaihtamisesta kun näillä mentiin ketä vastaan tuli.

1.12.2012
mato11
mato11

Ei mieslääkäri äitiys-ja lastenneuvolassa harvinainen ole. Hyvä ja tarkka lääkäri on. Täällä siis.

1.12.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...