1v 4kk nukuttaminen ja päikkärijuttuja

Sepä se, kun nukutaan yöt läpeensä niin sit se itse nukahtaminen saattaa kestää 2h.. Mikä neuvoksi? Tyyppi herää nykyään (tänään aamulla päätin laittaa kellon herättämään aina klo 8:00, eli tyyppi herää viim. 8:30, koska herättiin tänään 9:45..) siis 8:30, syö lounaan heti 11 ja päikkärit heti 12 jälkeen, viimeistään 12:30 tutisee unipupu allaan. Nukkuu sinne 14-14:30 asti. Iltasysteemit alkaa klo 19, iltapala syöty 19:30 ja unille mennään 20:00. Vaikka tyyppi olis kuinka kuoleman väsyny ihan selvästi, niin ei, ei nukahda. Tassutetaan siihen asti että rauhottuu ja sit lähdetään pois (nukkuu omassa huoneessaan), nousee käsien varaan tai istumaan mut aiemmin on nukahtanu siitä sit melkein heti. Mut nyt saattaakin mennä pahimmillaan sen 2h ennen kun nukahtaa! :o Ja sit sielä käydään tassuttelemassa aina kun alkaa huuto olemaan kovempi, joskus siis vaan toimittelee ja turisee, joskus inisee ja lopulta huutaa täyttä kurkkua. Pitäiskö tässä meidän touhussa nyt muuttaa jotain?

30.11.2012
RJ89
RJ89

misukka, siis sen unohdin tuosta että tuo aika iltapalan syönnin jälkeen-sänkyyn meno on sellasta halitteluaikaa millon rauhotutaan koko porukka sohvalla köllien ja luetaan iltasatua sun muuta mukavaa. Ja nukkumaan meno höpötykset aletaan jo sillon kun aletaan tekemään puuroa, että nyt syödään iltapala ja sit pian mennään nukkumaan. Mut kai sen vois vielä maksimoida. :)

Ja siis nyt kun misukka sanoit ton eroahdistuksen, niin toi tyyppi on nyt varsinkin mua kohtaan moista alkanut harrastamaan jokunen viikko sitten. Ja saattaa herätä kerran yössä vaan huutamaan, eikä nukahda kun syliin vasta uudelleen. Eli tämäkin ilmeisesti johtuu siitä? :o

1.12.2012
RJ89
RJ89

Mulle tuli tuon yöunen kohdalla mieleen lievä eroahdistus. Ei vaan halua nukahtaa ilman äitiä. Yö on kuitenki pitkä aika.

Auttaiskohan asiaan jos iltasella rauhassa halittelette paljon, että saa kerättyä "varastoon" läheisyyttä. Ja juttelette ennakkoon, että nyt mennään iltapesulle ja sitten nukkumaan. Eihän sillä toki heti ole vaikutusta välttämättä, mutta jospa helppais ees vähäsen.

1.12.2012
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...