Peppu punoittaa

Meillä 2kk tyttö ja pepun kanssa ollaan nyt ihan purjeissa kun on niin arka ja punainen. Mitä rasvaa käytätte? Ollaan laitettu sinkkiä ja bepantheniä mutta punoitus ei vaan häviä. Vaippa merkkiä ollaan vaihdettu neljästi: Libero, Pampers, Natura Baby ja nyt taas käytössä Libero. Ilmakylpyjä pyrin antamaan joka vaipanvaihdon aikana mahdollisimman kauan ja vaippa vaihdetaan suht usein paitsi yöllä jolloin neiti vetelee 6-8h yöunia, oon miettinyt olisiko tässä syy punoitukseen? Liian pitkä vaihtoväli. Mutta on se kyllä ihan pimeetä jos tartteis alkaa repimään raukkaa ylös kesken unien.. Kertoilkaa kokemuksistanne.. KIITOS!

30.11.2012
Anttu
Anttu
2-year-old toddler

Kiitos kommenteista. neuvolassa käytiin tänään ja tätsy sanoi, että talkkia nyt pari päivää ja jos se ei ala parantamaan niin sitten pitää mennä kortisoni linjalle joka taas ohentaa ja sit perusvoiteiden kanssa läträilyä.. No ei parane todellakaan valittaa, saan sentään nukkua yöni elikkäs melko helpolla ollaan tähän mennessä päästy. Tää on näitä äitiyden iloja ja mitä sitä ei tekisi lapsensa hyvinvoinnin eteen:) toivotaan, että talkki auttaa. Jos ei, niin kokeilen vielä kestoa ennen kortisonia.

4.12.2012
Anttu
Anttu

Ootteko koittanu talkkia? Meillä se ainakin toimii, kun peppu punoittaa. Mä oon kans hyvin laiska vaihtamaan keskellä yötä vaippaa, et aika usein se vaippa mikä vaihdetaan ennen nukkumaan menoa on myös aamulla vielä.

30.11.2012
Keisarinna
Keisarinna
2 years, 3-month-old toddler

Oletko kokeillut apteekista jotain perusrasvaa?

Kannattaa apteekin henkilökunnalta kysyä vinkkiä.

Noita perusrasvoja on 30 gramman tuubeissa, myös isompia kokoja löytyy (esim. 100 ja 200 g).

30.11.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...