Pitäisikö ylläpitäjän mielestäsi kehittää vinkkiosiota?

Älkää lukeko, jos aihe ei kiinnosta. Olen huomannut, että samat vinkit tuntuvat kiertävän vähän päästä näissä kahdessa vinkkiosiossa. Malttaako vinkkien antajat katsoa, onko oma ja uusi vinkki, jonka aikoo jakaa jo mahdollisesti listalla. Sitten toinen seikka vinkkeihin liittyen: Mietitäänkö etukäteen kuinka käyttökelpoinen oma annettava vinkki on? Otan pari esimerkkiä esillä olleista: Kynä pienen vauvan leluksi, pehmustamalla kärki, ja lisäämällä joku hahmo kynään. Ilmakylvyt peiton päällä, ja samalla lapsi tutustuu sormiruokaan. Ihan hyvä juttu, sormiruokaan tutustuminen siis, mutta missä on tämän syömistyylin hygieenisyys?

29.11.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Välillä myös tuntuu, että nämä vinkkiosiot on todellisia mainostuspaikkoja, vaikka linkkejä ei olekaan, koska mainitaan jonkin valmistajan tuote, ja se on se vinkki jollekin asialle.

28.12.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Sweeney tarkoitti vinkkien antamisessa yleistä maalaisjärjen käyttöä.

29.11.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Jack, jokainen toki tekee kuten parhaaksi näkee, mutta itse en tehnyt niin, että ilmakylvyn aikana olisin tarjonnut jotain syötävää.

En siis käsitä sitä, että vauva makaa vinkin mukaan ilman vaippaa viltillä, ja samalla viltillä on ruokapaloja, joita vauva noukkii siinä ja yrittää syödä.

Eihän se pissa viltillä ja ruokapalat välttämättä ole samassa kohtaa, minä en vain osaa ajatella niitä rinnakkain.

29.11.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Lisään omana huomionani, että kaikenlaista "härpäkettä" eli kaikkea mahdollista vauvaan/pieneen lapseen liittyvää pitäisi perheessä olla, (vielä usein tuotemerkit mainiten) että voi esimerkkien ja vinkkien mukaan tehdä.

Neutraali esimerkki mielestäni on:" Ruokaöljyä vauvan karstan hoitoon".

29.11.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen
Ladataan...