torjantai-iltoo :)

Onkos se torstai toivoa täynnä? :)

29.11.2012
riu
riu

Toivotaan ettei tulis sitä lunta ainakaan ihan hirveesti, ku meil on joku 350km ajettavana huomenna..

29.11.2012
Mummy83
Mummy83

Jee. Mä oon niin out! Siis kuopuksen mielestä. Vinkuinkkarista sukeutui naureskelija kun isi ja isoveikka tuli kotia liikkarista. Etenki toi isi on ihan huippukiva. Hyvähän se toki on et isi kelpaa. Esikolle ku ei isi oikein ole kelvannut ni mies on ihan onnessaan ku hän on nyt pienelle pop.

Jeba. Kylpyaika pukkaa päälle. Kunhan naperot on petissä ni mie yritän vielä pienen hetken ommella noita joulukalentereita. Jos saisi kuopuksen kalenterin pääosin valmiiksi ni huomenna ehtisi esikon kalenterin kasaamaan ja ehkä koristelemaan kumpaakin. Mutta sitä ehtii onneksi tekemään pitkin joulukuuta. Pääasia on, että taskut olisi paikoillaan ennen lauantaita.

29.11.2012
misukka
misukka

Uuh, onpas taivaltajalla nyt vastatuulta. Toi aamuherätys jo sellaisenaan kuulosti kamalalta, puhumattakaan kaikesta lopusta :/

riu, voisko se siun äitis nyt sit kuitenki mennä siskojensa kanssa ko te ette sitä vapaailtaa tarviikaan?

Meillä on vinkuinkkari. Yhtä jatkuvaa kitinää ja vinkua. Eikä mitään oikeeta syytä sille.

Mut nyt mie meen syöttää ton vinkkarin, josko sillä päivä paranisi hetkellisesti.

29.11.2012
misukka
misukka

Iltoja, eikö ne riu muka enää voinu kahta ihmistä mahduttaa? :( kandeis kysäistä vielä... ja onnea miehelle ylennyksestä!

Mul on kans väsy päivä, huvita mikää, ja pitäis huvittaa kaikki. Tarttis silittää ja pyykätä, onneks mutsi on vielä täällä ni se lupas imuroida ja mopata huomenna sillä välin ku haetaan nana :) mun pitäis rykäistä kaks koulutehtävää tänään valmiiks ja mieluusti luettavaki vähän. Tehtävä huomiseks ruokaa.

Tön työpäivän jälkeen ei oikein huvita, ku oli niin hektinen ku piti prepata työkaverit hoitaasn omia hommia loman ajaksi :) ja sen päälle käydä shoppailee miehelle uudet työvaatteet ja kengät, joskin mietin et hitto ku joskus vois kävellä kauppaan, tietää mitä hake ja 10min myöhemmin kävellä ulos kaks vaatekertaa kassissa :)

Taivaltaja, jaksuja, kohta on se perjantai. Ei käy kateeks sun päivää..

29.11.2012
Mummy83
Mummy83

Miulla on ainakii unihiekkaa täynnä X) Voi jesta että voi ihmisen lasta väsyttää... No kohta on sauna niin yleensä mie siellä virkistyn :) Tännää oon ollu koulussa ja jokseenkin turhaan, ainakii tuntuu siltä. Mittää en tainnu oppia :D Nyt oon illan kähmässä tehnyt tehtäviä ja yhen sain jo palautettuukii, toinen on puolessa välissä. Paha vaan ku kunto loppu kesken :D

Ohuesti harmittaa kun mies saa ylennyksen ens tiisatina. Kysyin äitii lapsenvahiks, mutta se oli jo sopinut siskojensa kaa menoa. Jäi puhe että olkoon se vaan siskojensa kaa, myö ehitään joku muu lapsenvahti. Nooh, äiti soitti nyt illalla että se oli perunu menonsa ja voi hoitaa meijän lapset. Ihana ajatus äitiltä ja jaloa uhrautumista, mutta ihan turhaan.... Miehen juhlakutsussa oli vastauspyyntö ja viimenen päivä tännään. Mies ilmoitti illalla että ei sinne päästä. Joten summa summarum, äiti uhrautui turhaan. Ja minnuu niin jotenkii se harmittaa, en tiiä miks, mutta niin vaan on. Mieli tekis nyt antaa äitille jotakii pientä kivaa ylimäärästä :)

Mutta juu, mitäs muille? :)

29.11.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...