"kolmannen raskauden kirous" :D

Elikkäs... meillä on suvussa kiertänyt uskomus, että ensimmäisen ja toisen lapsen syntymän jälkeen kilot katoaa tuhkana tuuleen, mutta kolmannen lapsen jälkeen, ne jää kroppaan jumiin liikakiloiksi. :D Tämä on itse asiassa todettu jo kahden ihmisen toimesta, jotka toteavat tämän pitäneen paikkansa. Itse asiassa, itekkin sain ekan syntymän jälkeen kilot samantien pois, toisen synnytyksen jälkeen olin laihemmassa kunnossa kuin ennen raskauksia. o.O Ja nyt kun kolmas syntyi, mulle jäi kököttämään reilun viiden kilon liikakilot, joista hyvin katkerana. :D Nyt neljäs tulossa... ja kauhulla odotan mimmonen mahtaa olla neljännen raskauden kirous, kun kolmaskin jo lihotti äippää ihan kunnioitettavan paljon. x) Tai voisko olla, että neljäs vie mennessään kolmannen tuomat kilot?!

29.11.2012
Halitintti
Halitintti

vai semmosta kirousta meinaa pukata. Mie en tiiä ku esikosta lähti kyl kilot korkojen kera mut sit mie unohin vahdata omia syömisiäni ku esikko alotti kiinteät ja sit niitä ylimääräsiä tuli. Kakkosesta pääsin eroon tasan niistä raskauskiloista.

Kolmannesta en osaa sanoa kuin olis käyny. Tuohon rv 19 mennessä sain kasattua 2 kiloa ja kyllä ne viikossa oli poistuneet.

Mut ainaki huomas sen, et esikosta laihduin rv 16 asti ja sit lähti nousuun. Kuopuksesta sama juttu mut lähti vähemmän kiloja. Ja toi kolmas lähti heti alusta lähtien nostaa painoa eli ei tullu tutuksi tullutta laihtumista siihen alkuun.

8.12.2012
misukka
misukka

pitää toivoa... :) tai sitten alkaa viimeistään raskauden jälkeen hirveä turbolenkkeily, ettei jää kilot kököttämään paikoilleen. ;)

8.12.2012
Halitintti
Halitintti

Jos siulla lähtis vähän niinkuin kierros alusta, niin lähtis läskit ;)

3.12.2012
Taitsu
Taitsu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...