Alavatsakipuja

Tänään tuli 11 viikkoa täyteen, ja huomenna olis eka ultra... Tiistaista asti ollu vaihtelevia vatsakipuja ihan alavatsalla.. Istuminen töissä tuntu aina pahentavan asiaa.. Eilisen sitkuttelin loppuun asti töissä, tosin ramppasin vessassa vainoharhasena koska kipuja oli koko ajan ja pelotti että koskas se vuoto sitten alkaa.. Lääkäri totesin kuitenkin gynetutkimuksgen perusteella et kaikki ihan kunnossa.. Ei osannut sen enempää selittää mistä kivut voisivat johtua.. Ihnottaa ja hävettää olla töistä poissa, vaikka tottakai raskaus on etusijalla ( meillä ei ole kaikista leppoisin työyhteisö) mutta en toisaalta usko että loppumetreille pystyisin töissä jatkamaan... No mutta, huoli hieman helpotti eilisen lääkärin jälkeen ja hän siis passitti loppu viikokoksi sairaslomalle, ja huomenna sitten nähdään ultrassa tämä toinen tulokkaamme toivottavasti hyvin voivana.. Voi tätä huolen ja onnen sekalaisuutta...

29.11.2012
emei
emei

mulla on nyt kans ollut alavatsa kipeänä... mutta sen verran luultavasti erilaista sun kipuun verrattuna, kun kipu menee ohi kun pääsee esim. sohvalle rennommin puolimakoilevaan asentoon. :) Se normituolilla istuminen aiheuttaa semmosta jatkuvaa pientä jomottelua ja joskus ihan pistokipuja. Meillä oli kans toissapäivänä np.ultra ja siellä näkyi hyvinvoiva sikiö. :) Taitaa nämä meidän kipuilut olla siis normaaleja kasvukipuja.

2.12.2012
Halitintti
Halitintti

Huoh, kaikki oli oikein loistavasti :) ultrassa näkyi kovin vilkas pienokainen :)

Mieli rauhottui kovin, ei keksinyt muita syitä kivuille kuin kasvukivut, jotka kylläkin vain jatkuvat, mutta pääasia että kaikki näytti hyvältä :) Laskettuaika saairtyi päivällä aiemmaksi eli 19.6

30.11.2012
emei
emei

Toivottavasti teillä on kaikki hyvin. Mulla noi kivut osoittautui kohdun kasvukivuiksi. Todella voimakkaita menkkakipumaisia kipuja.

29.11.2012
alexsandra
alexsandra
2 years, 1-month-old toddler

Toivottavasti sulla kivut helppais ja ne olis oikeesti ihan vaan jotain kohdun kasvukipuja kuitenkin. Ja toivotaan, että huomenna teillä on siellä ultrassa vastassa pirteä myllertäjä.

29.11.2012
misukka
misukka

Just sellasia melko voimakkaita menkkakipuja :/ mutta kohdun kaula yms oli ennallaan. Muistan kyllä että ekaa odottaessa oli kanssa vaikka mitä kipuiluja, mutta siitä on kohta jo 8-vuotta :)

Mutta, huomista odotellessa :)

29.11.2012
emei
emei

tipihii, sie et oikeesti lue noita juttuja kauhen tarkasti? Vikassa lauseessa puhuu toisesta tulokkaasta :D

Mut joo, onhan noita kipuja raskauksissa vaikka muille jakaa ja jos jonkin sorttista. Mä olisin huolissani niistä kivuista jos ne olis semmosta menkkamaista. Mut jos on viiltelyä eikä ihan tossa kohdunsuun tietämissä ni veikkaisin ihan kohdun kasvukipuja. En mä niitä kipuja esikosta muista myöhemmistä kyllä.

29.11.2012
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...