pojan pissaaminen?

Eli semmosta haluaisin vaan kysellä. Miten teidän poika pissaa? Istuuko wc pönttöön vai seisooko? Mulla 4 v poika ja istuu kun pisaa. Ajattelin vaan et minkä ikäisenä pitää opettaa pojan pissaamaan seisaltaan? vai tarviiko edes opettaa? Onnistuuko vielä tämän ikäiselle?

29.11.2012
joan89
joan89

Mie en kyllä ainakaa meinaa vartavasten ruveta opettaa seisten pissaamaan. Kiukuttaa toi miesten miten sattuu kuseskelu muutenki, ni tarvii enää enempää miehiä sitä toimintaa varten kouluttaa. Jos jossai vaiheessa välttämättä haluu seisten pissii, ni tietysti ohjaan miten toimitaan. Ja ei millään pahalla mustikalle, mut sais kyllä päiväkodin tädit kuulla kunniansa jos miun pojalle opettasivat, et pojat pissii seisten. Jos ois kiltisti istualleen suostunu siihen asti pissaamaan. Kyllä ne siellä ulkona oppii pissaamaan, jos tilanne vaatii. Ei sen takia tarvii opettaa sisälläki seisten pissimistä.

29.11.2012
huopis
huopis

Mustikka kyllä meidän poika ihan sujuvasti pissasi kesällä puskaan ja välillä kotona lattialle seisten vaikka pissaa pöntöllä ja potalla istuen.

29.11.2012
alexsandra
alexsandra
2 years, 1-month-old toddler

roiskeista viis, seisaaltaan siis :D ite kun olin päiväkodissa töissä opetin yhtä 2,5v, poikaa kyllä seisaaltaa heti. ei kai sillä mitään väliä ole, kunhan osaa seisaaltaan sen tehä että voi pissiä kesällä ulkonakin jos hätää tulee vaikka retkellä :)

29.11.2012
mustikka88
mustikka88

Mun 2,5v poika pissaa istuvalteen ja pidän mielelläni tilanteen mahdollisimman pitkään näin. Opetelkoot sitten kun itse haluaa ja keksii että niinkin voi pissiä. Mun yli 20v veli pissaa edelleen istuvalteen ja mä en kellään sinkkumiehellä joka asuu yksin ole nähnyt niin siistiä vessaa.

29.11.2012
alexsandra
alexsandra
2 years, 1-month-old toddler

Meillä kaikki pojat alkaneet pissata "isojen poikien lailla" n.2,5v, mutta pienin oli kuiva jo 1v9kk iässä ja pissasi seisoaltaan pöntölle 2 vuotiaasta asti.(koroke pöntön edessä jolla seisoo) Ja kyllä pesen vessan lattioita melko uutteraan :D

29.11.2012
tyttö
tyttö

Meiän esikko tais olla jotain 3v ku halus isin mallia seuraten pissiä seisten. Mä tässä kauhulla odotan et koska toi kuopus kieltäytyy pissimästä pöntöllä istuen. Vaikka tehokkaasti ne pisut tuntuu istuenkin päätyvän lattialle. Aina täytyy nostaa jalkaa sen verran et pääsee roiskumaan sieltä pöntönrenkaan ja kintun välistä.

Mut mikäs pakko sitä on poikalasta opettaa roiskimaan seisten. Istukoon jos se hänestä hyvältä tuntuu.

29.11.2012
misukka
misukka

meijän pojat ei oikein halluis siinä potalla istua vaan pissivät seisaaltaan, kerta isikin :D Aika hyvin osas kun vaan kasvo sen verran että ylti :D

29.11.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...