kun makkari hommat ei kiinnosta yhtään

Pitkään on pitänyt tästä täällä avautua mutta,vasta nyt sain aikaseksi..onko muille tapahtunut samoin kun mä kaipaisin myös vähän vertaistukea..Eli,tämä mun haluttomuus seksiin alkoi esikoista odottaessani joka tulee maaliskuussa 2v enkä ole saanut itseäni enään "käyntiin"seksi on mulle siis ihan täysin ehdoton ei ja joskus suostun hammasta purren tähän eli,Mua ei ole lasta odottaessa eikä sen jälkeenkään haluttanut ollenkaan!!?.nyt se on johtanut siihen etten siedä edes pusuja saatikka suudelmia tai varsinkaan minkäänlaista halailua/koskettelua mieheltäni.en haluaisi asian olevan näin koska rakastan ja välitän miehestäni ja haluan jakaa elämäni hänen kanssaan ja ihailen häntä kun,hän jaksaa silti aina yrittää ja ylipäätään kestää minua tälläisenä..miettinyt olen missä hemmetissä vika ja mikä Mua vaivaa ja koska hitossa tää loppuu ja asiaahan pahentaa nyt vielä sekin että,olen uudestaan raskaana!! Mä oon niiiiin kyllästynyt tähän paskaan..

28.11.2012
Shamyra
Shamyra

Täällä kans yks joka voisi hyvin elää elämänsä ilman seksiä tai ainaki ilman yhdyntää.

Ei tee mieli ja sit jos joskus antaa periksi miehelle ni sit tekee kipeetä. Eli ei o sit kiva sekään.

Mulla esikon jälkeen oli tuota etten halunnut edes pusuja ja haleja koska musta ne tuntu siltä et aina mies on vaan sitä yhtä vailla ja se ahdisti ihan sunnattomasti. Etenki ku oli muutenki huono omatunto siitä ettei tehny yhtään mieli harrastella. Se ongelma on oikeasti sun korvien välissä eikä se ongelma väisty ellet sä tee tietoisesti töitä sen asian kanssa. Ja puhu miehen kanssa asiasta. Miltä susta tuntuu ja että sua häiritsee tämä asia mutta et osaa sitä itse korjata.

Jos tuntuu, että haluat jutella alan ammattilaisen kanssa asiasta ni ei varmasti olisi huono juttu. Iteki miettiny et pitääkö tässä jollekin seksuaaliterapeutille lähteä mut tuntuu hankalalta ajatukselta lähteä puhumaan seksijutuista jonku ihan vieraan kanssa. Mä kun en ole ihan sieltä vapautuneimmasta päästä sen asian kanssa eli en oikein osaa asiasta puhua edes oman ukon kanssa.

29.11.2012
misukka
misukka

mulla ja mun exällä ei ollut tytön syntymän jälkeen yhtään seksiä. ei vaan pystynyt/huvittanut. sitte ku tyttö oli melkei kolme ja me oltii jo erottu, sain jostain halut takas. nyt oon uuden miehen kaa, ja ootan lasta, haluja oli ensin paljonkin nyt ei oikeestaan yhtään :( osaks johtuu kyl siitki et kauheesti kipuja mulla, ja kondylooma puhjennut, niin ei oikee huvita tehä mitää noitten juttujen takiikaan..

28.11.2012
odevenks
odevenks

Hep, täällä yks joka kyllä haluaisi harrastaa miehensä kanssa seksiä muttei vaan saa itseään "käyntiin" ja näin yleensä petihommat jää tai sitte me ollaan molemmat väsyneitä. Mulla synty kuopus tossa syyskuussa ja on sellanen olo ettei huvita vaikka tekis mieli (esikko kohta 1v6kk ja kuopus 2kk). Mies ei kyllä ehdottelekaan, aina saa ite olla tekemässä aloitetta mutta kun ei huvita ni eletään sitten selibaatissa ku ei tuo ukon rahjus mitään alotetta saa aikaseks. Pelkää varmaa et tuun taas raskaaks. Et mä voin kyllä vertaistukeani sulle antaa ilomielin, itsekin tuota pohdin että miten sais ittensä innostumaan ees vähän petihommista.

28.11.2012
Keisarinna
Keisarinna
19 weeks pregnant
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...