aiiii hemmetti

heti ku lämpötila menee alle plus viiden niin ku mene ulos mun nänneihin alkaa sattumaan oikeen kunnolla, välillä saa oikeen itkua pidätellä. ja mulla on ihan kunnon vaatteet ja toppatakki jo käytössä ku oon sellanen vilukissa. en muista et tätä ois ollu esikoista oottaessa vaikka silloinki olin samoihin aikoihin raskaana(lasketuis ajois kuukausi eroo) onks muilla tällästä?

28.11.2012
odevenks
odevenks

Haha, hyvä idea xD

28.11.2012
odevenks
odevenks

onneks tuleva anoppi on hulluna kutonu villasukkii, tungen siis sellaset paidan alle, rintsikoihin ei mahu ku tissitki jo pursuu yli. pitää vissii ostaa jotku kokoo EE

28.11.2012
odevenks
odevenks

Ihanaa ode, et mie en oo ainoa outolintu tossa jutussa et maidontulo ei lopu ollenkaan :D Mullahan loppu maidontulo esikon jäljiltä vasta rv 12 kuopusta oottaessa. Tai loppu ja loppu, pariin viikkoon ei tullu vaikka puristelikii.. Sit alko uudestaan.

Mut miulki oli kuopusta oottaessa tissit herkemmät kylmälle. Kaulahuivia mä muistaakseni laittelin rintojen lisäsuojaksi toppatakkien ja muihin lisäksi.

28.11.2012
misukka
misukka

nii voihan se olla. mulla ei koskaa maidontuli kyl loppunukkaa, et puristaes on aina tullu maitoo, eikä oo näinä kolmena talvena ollu mitää tälläst ongelmaa :D esikoinen on siis 3,5v

28.11.2012
odevenks
odevenks

Mulla on rinnat ja nännit kanssa todella herkät kylmälle jo nyt enkä tälläistä muista olleen esikoista odottessa. Mullakin on kunnolla päällä muttei auta. Mulla on rinnat kasvaneet nopemmin kuin esikoista odottessa ja nänneistä tulee jo pieniä kovia maito hippusia. Olen ajatellut sen johtuvan ehkä siitä että nyt on jo kerran imetetty.

28.11.2012
alexsandra
alexsandra
1 year, 6-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...