Joka aamu pissa vaipasta läpi, mikä neuvoksi?

Ongelma on siis se että kun tyyppi herää aamulla, en mee heti juoksujalkaa sinne sitä hakemaan vaan istuskelee ja toimittelee sängyssä ainakin sen ajan kun hoidan itseni hereilla ja käyn koiran kanssa. Joskus laitan myös pyykit koneeseen valmiiksi. Enivei, n. 15min istuskelee siis sängyssä aamusta. Ilmeisesti tänä aikana se pissa läpi tulee, koska vaatteista vois puristaa pissaa. :/ Ollaan just vaihdettu vitosesta kutoseen, tai päivällä on vielä vitoset kun ei viitti roskiinkaan paketillista heittää.. Mutta siis, pitääkö tässä heti ostaa myös seiskoja yölle? :o Kai tähän joku muukin neuvo on? Hälp?

28.11.2012
RJ89
RJ89

Meillä on nyt pysyny suht kuivana kun vaihdettiin tohon kutoseen, testasin niitä teippivaippojakin, mut tuntuu noilla housuillakin pysyvän kuivana. :) Jeeee. :) Mut ehkä johtuu siitä ettei nouse enää istumaan kun herää, vaan pötköttelee siihen asti et sinne joku ennättää mennä, jos siis on jo herännyt sillon. :)

12.12.2012
RJ89
RJ89

Kyllä sanoisin 2 pojan kokemuksella, että Liberon teippivaipat pitävät yöllä. Käytin koa isompaa yöllä kuin päivällä, eli teippivaippaa nro 6.

Liberon teipit nro 7 ja 8 on ihan uusinta uutta keksintöä. Ei ole havaintoa, milloin ne on tullut markkinoille.

29.11.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Meil tulee kans Pampersin vitosista läpi. Housuvaipasta. Ja taitaa olla saman kokoinen pötkylä meilläkin! Ihan on likovetelä liki joka aamu :/ Edestä ihan märkä, mut lakanat ei oo märkiä, et ei se johdu siitäkään, et se makais masullaan ja sit tirsuis pissa läpi. Huggiesin vaippaa ollan kokeiltu, mut ei auta! Liberoon en ees lankee, ku kaikki sitä soimaa... Että jos jollain on joku pomminvarma idea, ni pliis, tuo se julki :D Vai eikö vaan noi vaipat kestä 13-14 tunnin yöunia? :)

29.11.2012
ansuv
ansuv

Mä en missään vaiheessa vissiin oo sanonu ton kokoa? Siis kyseessä n. 13kg pötikkä, tarkkaa painoa ei oo saatu kun toi ikiliikkuja ei pysy paikallaan puntarilla. :D Mut varmaan reilu 13kg.

Mä nyt patistin äitin tuomaan mulle tänään siskolta niitä kutosen teippejä kun sielä niitä käytetään ja mamma käy nyt aamusta sielä ja tulee meille sit illemmalla. Niin testataan kuinka ne pitää. :) Mutta toki, tänään aamulla oli kuivat vaatteet kun mahd. nopeesti suoritin silmien auki kiskomisen ja ylösnousun, toi tyyppi vielä makoili sängyssä kun sinne pääsin. :)

29.11.2012
RJ89
RJ89

Meillä tulee myös pojalla heräämispissa läpi vaipasta aika helposti, sitä tulee ilmeisesti niin kovalla vauhdilla. Mut meillä on kanssa auttanut se, että laittaa (saman koon) teippivaipan yöksi. Oon koittanut katsoa, että mitä eroa niissä olisi, ja mielestäni teippivaippa asettuu paremmin nivustaipeisiin siitä pippelin vierestä. Meillä on myös auttanut falskaamispulmaan, että asettelee sen housuvaipan mahdollisimman hyvin/kiinteästi nivustaipeisiin siitä etupuolelta.

28.11.2012
gisel
gisel

teippivaipat rules.... ainaki meillä pojalla. :) Oon kauan jo käyttäny housuvaippoja, päivisin ei ongelmaa, öisin jouduin joka yö 4-5 mais heräämään siihen, kun poika oli navasta alaspäin ihan litimärkä, ja tätä toistui joka ikinen yö. Sitten joku suositteli teippivaippoja yöksi (joita ite ensin epäilin, kun meijän poika on tuommonen vauhtimato, eikä tosiaankaan meinaa pysyä niin kauaa paikallaan, että sais teipit kunnolla kiinni.) Ja oon kyllä ollu tyytyväinen... ei oo enää tullu koskaan läpi. :)

28.11.2012
Halitintti
Halitintti

Siispä taidan varastaa siltä siskolta teippivaippoja lainaan.. Ärsyttää niin vallan kovasti.

28.11.2012
RJ89
RJ89

heh.. esikokoisella = esikoisella. Melkeen osaan kirjottaa. ;)

28.11.2012
mamskis
mamskis

Mä meinasin kans ehdottaa, et vaihda pampersin vaippoihin, mut jos ne ei sovi teille, niin kannattaa sit kokeilla tosiaan teippivaippaa yöksi. Meillä ainakin on aina teippivaippa yöllä just siks, et housuvaipasta on aina tullu pissat ohi, kun ollaan muutamia kertoja housuvaippaa yöllä kokeiltu. Ja nimenomaan se pissa tulee ohi sieltä vaipasta, itse vaippa ei oo kastunut läpi. Mut meillä tosiaan esikoisella yövaippana pampersin 5-koko (poika nyt 11,4kg) ja tytöllä pampersin 3+-koko (tyttö nyt vajaa 7,5kg). Ja aina on pitänyt, vaikka esikokoisellakin on aamuisin yleensä todella painava vaippa. Liberon teippivaipoista meil ei oo kokemusta, mut luulisin, et nekin pitää paremmin, kuin Liberon housuvaipat..

28.11.2012
mamskis
mamskis

Meillä on housuvaipat käytössä juu.

Ja Pampersia meidän herkkäpepulle ei laiteta. :o Ja ne haisee pahalle mun nenään, kokeiltu siis on. :D

Niin eikä meillä kyllä aleta yöllä vaippaa vaihtamaan nyt kun vihdoin nukkuu heräämättä läpi yön.

Hmm.. Pitänee vissiin kokeilla sitä seiskaa ostaa (tai varastaa siskolta ;b) jos se pitäis yökkärin kuivana.. Ja siis sänky ei oo koskaan märkänä kun istuu jo siinä vaiheessa niin on vaan yökkärit märät. :/ Oliskohan noi Muumit yhtä imutehosia kun Pampersit? Kun ei ne Pampersit passaa..

28.11.2012
RJ89
RJ89

Meidän poika pissaa niin yöllä kuin päivälläkin aina niin paljon kerrallaan ettei vaippa tahdo ehtiä ottaa kaikkea vastaan. Meidän poika on nyt 13kg eli kilojen mukaan olisi 6 koko käytössä. Me käytetään 8 kokoa niin yöllä ja päivälläkin eikä yhtään ole liian isot. Ollaan käytetty jo hetken aikaa. Musta tuntuu että noissa isommissa housuvaipoissa ei niinkään ole koko eroja vaan ero on siinä imukyvyssä. Meidän pojalla on aika lailla mahaa joten hoikalla lapsella ei välttämättä toimi.

28.11.2012
alexsandra
alexsandra
2 years, 1-month-old toddler

mä vaihtasin yövaipat pampersiin koko 5 ja vaihtasin sen puolen yön aikaan kuivaan. meillä ei aamupissat ehdi silloin tulla läpi ja mielellään illalla mah vähän juotavaa

28.11.2012
Etana81
Etana81

En osaa neuvoa, mutta esikoiselta muistan, että jo aikaisessa vaiheessa, vaikka oli hoikka poika vauvana, yövaippana oli Liberon teippivaippa nro 6, ja se piti yöpissat.

Liekö Liberon teippivaipat olleet paksumpia ja imukykyisempiä vuosia sitten?

28.11.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...