tulevat heinä-elokuun vauvat

Moikka. Aloitanpas uuden keskustelun, kun en ainakaan löytänyt tällasta ketjua vielä =) Laskettuaika ei ole vielä kylläkään aivan tarkasti tiedossa, kun kuukautiset oli aivan järkyttävän epäsäännölliset ettei niiden perusteella kyllä voi la laskea. Mut jonneki heinä-elokuun vaihteessa luulisin la olevan. Tarkka aikahan selviää ekassa ultrassa, mut ei ole vielä mitään tietoa milloin se on =) Luulisin että olen nyt ehkä kahdeksannella viikolla.   Tässä vähän taustaa meistä =) Meillä on ennestään 22kk:ta vanha tyttö. Ja 22kk:ta ollaan sen kans valvottu. Pahimmillaan heräs klo.21-06 välillä, puolen tunnin välein,joka yö. Ja sai myös hillittömiä monen tunnin raivareita, syytä miksi, ei tiedetä. Joskus oli öitä ettei me yksinkertaisesti mieheni kanssa nukuttu kuin ½-1h/yö. Käytiin unikoulussa, ku tyttö oli 8kk, mut ei auttanu. Nyt on mennu asiat vähä parempaan suuntaan, kun se on nukkunu yhteensä 4 kertaa kokonaisen yön!! Voi sitä juhlaa, ku se nukku ekan kerran yön heräämättä. Ja monia muitakin ongelmia on ollut tytön kanssa aivan laitokselta asti. Mitään allergioita, koliikkia tms. ei ole. Aivan yhtä h###ttiä elämä on kyllä ollut välillä. Avioliittokin ollut melko retuperällä. Ja nyt ei tilannetta auta kyllä ollenkaan, että 2kk:ta sitten tyttö oli kuumeessa viikon, jonka jälkeen tuli vesirokko joka kesti pahimmillaan 1.5 viikkoa ja nyt se on taas ollu melkein viikon kuumeessa ja on vaihteeksi korvatulehus. Ja mulla on ollu nyt 2.5 viikkoa aivan järkyttävät pahoinvoinnit 24/7. Mikään ruoka ei houkuttele, pitää pakolla jotain yrittää syödä ku jos ei syö mitään niin olo on kahtakauheampi. Niin yrittää tässä sitten jaksaa kaikkien univelkojen, raskauspahoinvointien sun muiden lisäksi hoitaa sairasta lasta, joka ei koskaan juuri leiki yksin vaan sille pitää olla koko ajan keksimässä jotain tekemistä. Mutta oma valinta, ei voi valittaa! =) Ja todella toivottu toinen lapsi on. Mutta väkisinkin tulee mieleen isoja pelkoja. Mitä jos esikoinen ei nuku vieläkään öitä, kun seuraava syntyy, mitä jos seuraava on yhtä haastava lapsi mitä esikoinen oli alusta asti jne.jne. Olis kiva vaihtaa muiden raskaana olevien, varsinkin uudelleen synnyttäjien kokemuksia/ajatuksia koko raskauden ajan. Ja muutenkin kuulla toisten raskaana olevien kuulumisia =)

27.11.2012
skr1
skr1

Mitäs muille äideille kuuluu? Oliskos täällä ketään Oulun alueella asuavia? Olis kiva löytää läheltä muita raskaana olevia. Käytiin viime viikolla uä:ssä,toinen tyttö on meille tulossa 3

8.3.2013
skr1
skr1

No nyt la. varmistui. 7.7.2013. Etova olo helpottanu lisää, aamut enää on hankalia. Yöt edelleen valvotaan ja lopputyötä yritän väsätä niin paljo ku kerkiän ennen vauvan tuloa, eli väsymystä on. Mut muuten hienoilla fiiliksillä edelleen.

16.1.2013
skr1
skr1

Santtu27: Nyt alkaa mennä ohi hirveet olotilat joten elämä jo vähän hymyilee :) Pitäisi saada jostakin inspiraatiota viedä tammi-helmikuussa koulun päättötyö loppuun joten ressi!

4.1.2013
Pikkudeep3
Pikkudeep3

No niin, nyt on sitten ensimmäinen kolmannes jo takana. Ja edelleen etoo. Vähän on kuitenki lähteny tilanne parantumaan, kun ei enää loppu illasta ole niin kauhean karsea olo. Pystyy jopa syömään melko normaalisti. Aamut ja aamupäivät menee kuitenki vielä yökkäillen, vaikka oksentaa ei ole onneksi tarvinu pitkään aikaan. Esikoinen valvottaa edelleen kaikki yöt. Eli raskaus väsymyksen lisäksi tässä kärsitään univelasta mitä ollaan kerrytetty kohta 2 vuotta. Huh hah heijakaa. Mut positiivisin mielin kuitenki eteenpäin mennään, vaikka kuinka väsyttää =) Huomenna eka ultra, jee!!

2.1.2013
skr1
skr1

meillä muuttuikin laskettuaika sitten viikolla. Eli uusi on 19.7.2013.

27.12.2012
Nuori Mamma
Nuori Mamma

Tämä hunajapurkki on 27 vuotias esikoisen odottaja helsingistä. Laskettuaika on 3.7 :) lapsi ei ollut suunniteltu vaikkakin kovasti toivottu. isännästäkin on alkujärkytyksen jälkeen kuoriutunut mitä hellin ja ihanin isä. huhtikuun loppuun asti pitäisi vielä toisten lapsia hoidella,olen siis lastenhoitaja ammatiltani,sitten pääsee äippälomailemaan ja omaa vauvaa odottelemaan oikein kunnolla. Mies on yrittäjä ja paljon poissa kotoa,joten varmaan vauvankin kanssa joudun pärjäilemään jossain määrin yksin.
Alkuraskaus on sujunut hyvin,tosin massiiviset pelot ovat painaneet niskanpäälle alusta asti. Menettämisenpelko.
Muutoinpa täällä voidaan ihan hyvin,pahoinvoinnit alkaneet taittua ja väsymyskin alkaa väistymään.

27.12.2012
Hunajapurkki
Hunajapurkki

Onko ketään Rautalammilta?

27.12.2012
Katzukka
Katzukka

Kymenlaaksosta kyllä :)

27.12.2012
Pikkudeep3
Pikkudeep3

tännekkin on toinen lapsi tulossa elokuussa 2013, olen viikolla 7 tai 8. Ennestään tyttö 1v ja 6kk.

21.12.2012
mymmis1
mymmis1

Minulla tänään oli lääkäri ja oli uskomatonta kuulla pikku sydänäänet siis kun esikoinen tulossa vasta. :) Minulla ei ole ollut minkäälaista pahoinvointia jossei vatsakipua lasketa. Ultraan ens viikolla, millään jaksaisi odottaa.

19.12.2012
Nuori Mamma
Nuori Mamma

Tännekkin kakkonen tulossa. la 26.7. Ykkönen on 9kk. Mulla pahoinvointia yhtä paljon kuin ekassa raskaudessa. Joka aamuinen oksentaminen.. Ei kovin kivaa, mutta pakko jaksaa.

18.12.2012
johkupar
johkupar

Ylimääräsen ultran sain 14.12. ja la olis sitten 19.7. Helpottaa paniikkia kun tietää enemmän asioita :)

17.12.2012
Pikkudeep3
Pikkudeep3

Paniikkihäiriön takia sain loppu vuoden sairaslomaa, koska itsekkin rankassa työharjottelussa. Ilman lääkkeitä jaksaminen on aivan hirveän vaikeaa. Minulla paniikin takia ahdistusta ja todella ikäviä ajatuksia siitä, että kaikki menee päin mäntyä. Pahaa oloa ja oksetusta edelleen ja kaiken aikaa :/ Ehkä tämä tästä, kunhan keksii yksinäisiin päiviin jotakin tekemistä. Tekisi vaan mieli nukkua. Mies on jo ihan poikki. Oppisopimuskoulutuksessa ja yusi homma ja minä vielä panikoin kun pääsee väsyneenä kotiin. Onneksi minulla on tätä porukkaa lähellä, etten ihan sekoa. Ahdistaa kun vasta vuoden vaihteessa pääsee ultraan, vaikka yritettiin neuvolan kautta saada aika jo tälle viikolle. Tsemppiä teille kaikille! Jos minä pärjään paniikin kanssa niin tiedän että te muutkin :)

10.12.2012
Pikkudeep3
Pikkudeep3

No on teillä nime13 ollu rankkaa! En voi kuvitellakaa kuinka raskasta elämä on teillä välillä ollu! Jaksamista ja kovasti tsemppiä raskauteen! Ja pikkudeep3. En osaa oikein sinunkaan tilannetta kuvitella kun on aika vähä itsellä kyllä tietoa paniikkihäiriöstä. Toivottavasti myös sinulla menee raskausaika hyvin! Itsellä on edelleen pahoinvointia 24/7. Jo kuukauden ollu. Alkaa jo vähä väsyttää tämä olo kun pitäis jaksaa kuitenki hoitaa esikoista myös ja käydä työharjottelussa kun olen opiskelija.

9.12.2012
skr1
skr1

Hei meillä on tyttö 01 tyttö 04 ja poika 07 ja nyt odotamme neljättä lastamme, la ois 18,7.2013 eli nyt viikkoja tasan 7.

vaikka tämä on jo neljäs raskaus niin pelkään jonkin verran aikasemmat on mennyt hyvin ja synnytykset on mennyt hyvin.¨

no poika kun synty ja kotiin päästiin alkoi hänen sairastelu, korvatulehdus kierre alkoi ja valvottu ollaan hänen takia noin 4 vuotta! siis poika on nyt sen 5v6kk no vuoden ikäsenä hän sai kolme kouristus kohtausta 2 ekaa ei tutkittu ja kun kolmas kohtaus tuli niin se kesti yli tunnin ja sitten alettiin tutkii sitä ja todettiin epilepsia.

 hän on syönyt nyt lääkkeitä vuoden ikäsestä asti joulukuussa 2011 lääke lopetettiin ja alotettii uudestaan tammikuussa 2012 koska kohtaus palasi. Nii ja niitä korvatulehduksi on nyt ollu 45.

voi tietenki olla tähän raskauspelkoon syy tämä poikamme tilanne.

neuovlassa on niin mukava täti joka ymmärsi minua kun kerroin hänelle ja hän sanoi että saa mennä sinne juttelee vaikka joka päivä jos hänellä on aikaa.

Sydän ääniä saan mennä vaikka joka viikko kuuntelee jos haluan, eka ultra meille on tulossa nyt joulukuussa kun viikkoja on sitten 10.

29.11.2012
nime13
nime13

Ekaa kertaa raskaana ja vahingossa :S Mutta nyt ihan ilonen jo. Heinä-elokuu mullakin mutta en ole ihan tietonen siitä päivästä vielä itekkään. Asioita vähän haittaa tuo paniikkihäiriö ja se etten saa nyt käyttää lääkitystä ollenkaan. Onneksi saan kerran viikossa käydä neuvolassa juttelemassa. Virallinen eka käynti vasta joulukuun alussa ja jännittää urakalla!!!

27.11.2012
Pikkudeep3
Pikkudeep3
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...