mikä vittu mun alapäätä vaivaa saatana!!!

joo tiedän, lääkäriin pitäis mennä, en vaan ikinä saa aikaseks kun tää on väliaikanen vaiva niin sit se aina jää mutta varaan huomenna ajan :P eli siis 5kk ynnytyksen jälkeen mun alapää alko kerran kuussa haiseen ja kutiaan ja pesin paremmin herkän ihon aineella ja otin hiivakuurin ja aattelin et autto..vaiva tulee aina noin kerran kuussa takas ja aina luulen kyseisen toimenpiteen auttaneen kun vaiva loppuu mutta aina se tulee takas vaikka mitä koittais... nyt sit viä kun oon raskaana niin ensinäkin kaikki lääkkeet ei käy ja toiseks, monet alapäävaivat voi aiheuttaa ennenaikasia synnytyksiä jne mitä en halua niin tää pitäs nyt hoitaa!   saanhan muuten varmasti terveyskeskuksesta ajan vaikka oon äitiysneuvolan asiakas?? neuvolaan saa niin paljo huonommin lääkäriaikoja... nyt sit taas on kutina ja muut vaivat päällä vaikka siis oon raskaana... ajattelin tosiaan noitten vaivojen liittyvän menkkoihin kun ne tulee noin kaks viikkoo ennen menkkoja ja kestää sen viikon mut nyt tuli silti..? Ja taas harvinaisen pahana kun persuskin kutiaa ja kirvelee ihan sikana.. mitään pukamia mulla tuskin on ja hiivaakaan ku ei lääke aiemminkaan auttanu... HALUAN TIETÄÄ MIKÄ VITTU TÄÄ ON JA MIKÄ TÄHÄN AUTTAA!! kävin jo kerran gynellä mut sei ottanu mitään kokeita ja muutenkaan tää vaiva ei ollu sillon akuuttina.... laitto mut sukupuolitautitesteihin varmuudeks mut en menny koskaan koska oon käyny 2v sitte ja on sama mies johon luotan...   mihin siis voi liittyä ulkosynnyttimien kutinaa ja pahaa hajua (ei mätä kala) ja persuksen kutinaa ja kirvelyä, jopa ehkä haavaumia..? siis yök,en kestä enää! en usko olevan mitään kihomatoja kun ei kutia yöllä mitenkään erityisesti ja tää vaiva on siis pääasiassa tua ulkosynnyttimissä, välillä persuuksissa tai no siinä ulkopuolella vaan.. vituttaa kun tää tulee aina takas kerran kuussa ja kestaa viikon kumminkin.. hiton synnytys pilas mun kropan.. :D kun aina on erikseen alapään ja persuuksen vaiva mut mikä sopii molempiin?? HELP!

27.11.2012
AMP91
AMP91

Mulla oli sama. Tuli kierukan laiton yhteydessä. Iho tuli ihan rohtuneeks häpyhuulista ja hieman nivusistakin! Haju oli KA MA LA!!! Siis aivan järkyttävän hirvittävä, vaikka olis juur pessytkin. Ja kutisi ja sitte tuli sitä aivan kamalaa valkovuotoo, joka oli kokkareista ja rusehtavaakin... YNGH! Mulla oli hiivasieni, vaikkakin se hiivasienitesti joka otettiin labrassa väitti toista, ja sitten emätintulehdus! Puol vuotta siitä kärsin... Sain Flagyl-kuurin ja otin yhden Diflucanin sen kuurin päätteeks. Johan helpotti! Eikä hetkeäkään liian aikaisin, meinaan viimeisen otin sinä aamuna kun lähdettiin palmun alle.

Kerran ton jälkeen on ollu hiiva ja se läks Diflucanilla. Eli ilmeisesti se hiiva sit oli jääny viel siihen kierukkaan muhimaan! Nyt taas ollu parisen kk ihan ok olo.

5.12.2012
ansuv
ansuv

Mä kävin just apteekissa hiukka vastaavan takia. Meinasin et haen just tuommoisen emättimen ph-tasapainoa parantavan lääkkeen mut sielläpä ehdotettiinkin että oireiden mukaan saattaisi olla kyse ihan kuivista limakalvoista. Eli semmosia emättimeen laitettavia maitohappotabuja ja sit kosteuttavaa geeliä intimipesuaineen lisäksi.

Ihan loogista et jos limakalvot obn ku saharan autiomaa ni siellä on haavaumia ja kirveltää ja kutisee kuin olisi hiivatulehdus. Vaikka siitä ei välttis olisikaan kyse. Noilla mie lähen nyt tätä mun kutkaani helpottamaan ku hiivalääkkeillä on läträtty jo useampi vuosi. Katotaan mitä tuleman pitää.

5.12.2012
misukka
misukka

kunnon gynellä olin siis viimeksikin muttei se mitään osannu... nyt taas kutina helpotti kun rasvasin.. hm.. papassa olin 2kk sitten eikä sieltä tullut mitään outoa..

28.11.2012
AMP91
AMP91

otappa teka ihmeessä toi lactal balans kuuri ja kerro mulle toimiko XD

 

tuntuu vaan tyhmältä et hiiva puhkee päälle ja katoo ittestää ku sitä huvittaa, eiks sen luulis aina tarvivan lääkkeen? toi ph ja bakteeerit vois mun mielestä ennemmin liittyä tohon menkkakiertoon ja tulla ja mennä sen mukaan..? eikö? :D pitää huomenna soitella kun en tänään saanu aikaseks..

28.11.2012
AMP91
AMP91

niin ja kyllä kannattaa miehellekkin sitä hiiva lääkettä laittaa vaikkei oirehtisikaan ihan vain varmuuden vuoksi,minä ainakin laittaisin..

27.11.2012
Shamyra
Shamyra

jebsistä,ph arvot kuntoon alakerrasta yhdyn edelliseen lactalia tai vastaavaa apteekista ja totta että,jos hiiva niin lääkkeet kyllä auttaa...

27.11.2012
Shamyra
Shamyra

ja vielä se etten edes syö mitenkään oudon paljon mitään sokerista tai vaaleaa leipää yms... hmmm....

27.11.2012
AMP91
AMP91

miks ei se aiemminkaan auttanu yhtään sit :'( kunnon canesten kuurin otin..? ja miks se tulee vaan kerran kuussa menkkojen mukaan :D? outoa...

27.11.2012
AMP91
AMP91

kyllä tuo valitettavasti kuulostaa pahasti hiivalta... että hiivakuuria vain päälle...

27.11.2012
jonnu
jonnu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...