Päivää talohon

Mulla ollut tänään ulkoilupäivä. Ensin haravoin tuon meiän etupihan ja vein lehet tuonne talon taakse. Meillä on siellä semmoinen pieni täyttöprojekti menossa ni sinne viskarsin lehdet. Ja sitten mie otin ja pesin autoni. Jos se ei olisi niin tuhottoman kurainen ku huomenna pitäis pakkasiaki tulla. Oon jo jonkin aikaa sitä kahtonu et ku on niin paskanen et jotain tarttis tehä, mut ko ei viiti pestä silleen että huomenna se on taas umpiravassa ku vaan käyttäkin tien päällä. Jos se nyt jaksais hetken pysyä vähän puhtaampana. Just  laitoin päivällisen uuniin tulemaan ja isäntä tullee lasten kanssa kotia puolen tunnin sisään. Lounasta en o muistanu syödä mut haitanneko tuo. Vetäsin sit hätäapuna banaanin naamariin. Kai sitä vois vielä käydä makuriin verhot laittamassa. Sais ne pois ompelupöydältä jotta huomenissa ehkä saisi ommeltua noita joulukalentereita kasaan. Kyl mun varmaan täytyy jo tänään alotella. Mitäs muihin päivään on kuulununna?

27.11.2012
misukka
misukka

Miun setä tykkäs ihan hulluna mykysopasta mut mulla jäi heti ekakerralla syömättä. Enkä toiste ees yritä :D Suatanan savolaiset :DD Mie en oo tuota ruokaelämyspuolta savolaisuudesta periny.

27.11.2012
misukka
misukka

emäntä miun on pakko viilata pilkkua, mutta rullatuoli on se joka on usein vaikka työpöydän ääressä niillä pienillä renkailla, pyörätuoli on sitte se apuväline. Tai no mistä mie tiiän vaikka se siun poika menis rullatuolilla :D Onkos se pikkuinen mies vielä kovin kippee? Toivotaan totisesti että paranee nopsaan :)

Jonna mie en voi ku ihailla tuota siun tarmokkuutta :)

Miulla ois täällä ruoka muuten tuloillaan, mutta uotetaan sitä isimiestä. Meijän perheessä pittää aina niitä miehiä uotella :D Saunakii alkaa olemaan lämmin, että sais tosissaan tulle. Ärh!

27.11.2012
riu
riu

minnuu einiten ärsyttää nuoriso kun ne valittaa ettei kerkee koulujuttuja tekemään jos saamari mie kerkeen kaikkien kotitöitten ja kolmen lapsen hoitamisen kanssa :D Vaikka siis nyt on kyllä rästihommia, mutta niin on niillä muillakii X) Ja tuo ruotsi aiheuttaa totisesti päänvaivaa... Mie en osaa ollenkaan kielioppia ja sanavarasto on ihan olematon. Voevoe tosissaan :D Huiskutin sano sille opettajalle ett' tullee kokeilemaan :D

Kallikali ei minnuukaa voi ahkeraksi sannoo ja on ihanaa ku joku muukin on avoimen laiska :D

Mie voisin ottaa tuota janeccon käristystä, nam :)

27.11.2012
riu
riu

Onkohan se opettaja koskaan sairastanu noroa. Taitaa olla hiukka liikaa aikaa siitä ko yrittäny vatsataudissa tehä ylipäätään mitään. Etenkii jos p**** lentää ko varpusparvi ettei pöntöltäkään taho uskaltaa nousta.

Tosi kiva asenne kyl. Kertakaikkisen kannustava :/

27.11.2012
misukka
misukka

Täälläkin yksi ruotsin taidoton=Dmeillä kuuluu tähän koulutukseen että pitäs osata asiakkaita palvella ruotsiksi myös..en osaa=(Mutta mulla on näytössä mukana iso nippu palvelusanastoa ja sönkötän siitä=DJos ei mene koulu sen takia läpi niin ei sitten mene..muutenkin stressaan itteni koulun takia hengiltä=(Ollu ihan hirvee syksy,on sairastettu paljon ja tehtäviä miljoona,ja minusta tuntuu etten vaan pysty tähän=(Viime viikollakin noron kourissa väsäsin kouluun nuo näyttöjutut,niin itku pääsi..ja noro oli siis itsellä ja muilla=(Ope on vaan sitä mieltä että on sitä kaikilta löyduttävä aikaa koulujutuille,ei voi niin kiireinen olla..tulipa vuodatus=)

27.11.2012
huiskutin
huiskutin

Voe riu, vai ruottia. Miekää en enää oikein hanskaa sitä. Tuskalla ja tuurilla sain toisen kotimaisen kieleen kokeesta tyydyttävät tiedot että pääs valmistuu DIksi. Yläasteella ruotsi oli kivaa mut motivaatio hävis joskus 9-luokalla ja sen jälkeen ruotsi onki ollu pelkkää tuskien taivalta.

Kallikali: minä oon yleensä se laiskamato joka ei saa mitään aikaseks. Nyt ku mie olin ahkerana hetken ni on siun vuoros laiskotella.

Ooh, poronkäristystä, nam

27.11.2012
misukka
misukka

Tuskaa tähän päivään on kuulunut... Ai että koko opiskelu risoo nyt ihan kunnolla X) Johtuu lähinnä ruotsista, mie en sitä vaan osaa ja huomenna ois olevinaan tentti. pahus. Muuten ei ihmeitä, syön mustikkalettuja siirapilla ja yritän väsätä tuota ruotsin tehtävää. Muksut pittää vähän ajan päästä hakkee kottiin, että se siitä opiskelurauhasta X) Oi voi ja jotakii ruokaakii ois vissiin pakko tehä? :D

Hyvä idea misukka tuo auton pesu! Melkein pitäs meijänkii tehä se sama homma... :)

27.11.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...