Jouluinen kakku - apua!

Ajatuksissa siis tehdä jouluksi jälkiruoaksi sellanen juustokakku johon tulee kiille päälle. Oon tehny yleensä tuollasen kakun appelsiinimarmeladi-tuorejuusto-ker​mahässäkästä ja koristeeksi mandariinilohkoja ja sitten keltanen kiille päälle. Nyt haluaisin kuitenkin tehdä joulu-version. Ajattelin laittaa tuohon tuorejuusto-kermasörsseliin vadelmaa (tulis mukavasti punasta väriä eikä oo liian makea), mutta mitä siihen päälle? kun pakastevadelmat ei oikein musta sovi siihen... siis vadelmamehulla saan kyllä sen kiilteen punaseksi mut haluaisin siihen jotain marjaa/hedelmää.. Ymmärsiköhän kukaan mitään mun sepustuksesta :)

27.11.2012
marjaana
marjaana

Ei yhtään vastausta vielä.

Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...