taas kissa/koira dilemma :/

nyt on kisumirri suunnilleen jo sopeutunu uuteen kotiin ja meijän koiriin... MUTTA nyt meijän isompi koira (lintukoira) on muutaman kerran "näykkässy" kissan suuntaan kun on ollut tutustumassa mun miehen sylissä koiriin. :/ Pelkään, että napsaa hengen pois kisumirriltä, kun ei ilmiselvästi tajua mikä eläin tuo kissa edes on. 8-O ilm. ei osaa ajatella kissana, kun on niin pieni vielä... Tilannetta ei auta yhtään se, että pikku kissa on tosi rohkea ja monesti livahtaa koiraportin raosta koirien puolelle "tervehtimään", jossa myös isompi koira majailee. 8s Tottuukohan tuo koira uuteen perhejäseneen vai onkohan pakko turvautua pihamajoistukseen isomman koiran kanssa? En ainakaan halua, että kissa pääsee hengestään.   Koira on muuten ollut aina tosi ystävällinen kaikkia kohtaan... toisten isokokoisten urosten kanssa ei tuu toimeen, mutta esim. meidän pienempi koira (kissankokonen) on tälle isommalle koiralle vaan leikkikamu.

26.11.2012
Halitintti
Halitintti

Mies aamulla sanoi, että iso koira hiipii kissan lähelle pikkuhiljaa kroppa täristen, ihan niinkuin kuulemma mettällä ollessa. o.O Onneksi se on nyt alkanut vähän jo rauhottumaan, mutta aina kauppaan tms. lähtiessä itelle nousee kylmä hiki otsalle, että jos kissa menee sillä aikaa koiria liiaksi härnäämään. :/

27.11.2012
Halitintti
Halitintti

meinaatko, että koira jättää kissan kuitenkin rauhaan, kun tajuaa, että kuuluu "samaan perheeseen"? Olis kyllä ihana... nyt kun vain kisu sais kokoa kasvatettua, niin ehkä koirakin tajuais ettei se oo mikään musta rotta.

26.11.2012
Halitintti
Halitintti
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...