Neuvolassa käyty

tänään rv 31+1. Kaikki hyvin neuvolassa. Hb 131, ollut koko raskauden ajan yli 130 :) Vaikka kyllä väsyttää, muttei se johdu hb:sta.  Pikkuinen liikkuu kovasti, pyörii ja hyörii ympyrää mahassa, saatiin ihan urakalla etsiä sydämensykettä ku karkaili koko ajan :) Ihanaa kun liikkuu, mutta välillä ihan kipeää käy ja massu arkana. Kävin samalla reissulla näyttämässä korvani sh:lle, kun ollut jo useamman viikon ajan sellainen humina ja välillä menee ihan lukkoon korvat(erityisesti vasen). Noh, mulla oli sitte korvatulehdus!! en ois uskonu, kun ei ole kipeä ollut. Mutta hyvä että selkis syy vaikka mielelläni en lääkkeitä söis.  Ja varmaan väsyttää kun määräs 750mg kahdesti päivässä Amorion-kuurin viikoksi. Kyllä mä mietin kovasti pikkuista miten se vaikuttaa tuo lääkekuuri siihen :(

26.11.2012
Mirkku85
Mirkku85

Juu, aika erikoista tää on.. mulla oli pientä nuhaa tuossa vastikään, että en tiedä oisko sen seurausta. ja aina kun on ollu tulehdus niin tosi KIPEÄ on korva ollut. että kyllä on jatkossa hankalaa jos pitää mennä näyttämään jo ennenkuin on kunnolla ees oireita!!! :/ Ja tosiaan toista viikkoa ollut nää vaivat ja aattelin tuossa että pitää vissiin käydä ja hyvä että kävin! Katto se täti kummissaan kun sanoin että "on kai tää jo useamman viikon ollut tämmöinen..." ihan punainen kuulemma, siis kunnolla tulehtunut oli! onhan mulla aikuisena ollut useammanki kerran, viime kerrasta ei oo ees kauaa, noin pari vuotta. 

Mut oletteko käyneet esim. lenkillä kuurin aikana? mä mietin että haluaisin käydä kuitenkin normaalisti lenkkeilemässä, siis kävelyllä..

26.11.2012
Mirkku85
Mirkku85
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...