Liikkeitä??

Ihan huiman tuntoista oli kun eilen nukkumaan mennessä ihan kuin tunsin liikkeitä masussa. Sellaista pientä nykinää ja kutittelua. Jotka kyllä selvästi ajattelin liikkeitä olevan. Nyt siis viikkoja ultran mukaan 11+6, kuukautisten mukaan 12+4 ja oviksen mukaan olis vielä enemmän :D Lääkärikin oli ihan sekasi ultrassa ja meinas että katotaas sitten kuukauden päästä uudelleen sitä laskettua. Edellisestä synnytyksestähän on nyt aikaa alle 9kk. Miten muut joilla ei pitkää aikaa edellisestä synnytyksestä, ootteko tunteneet liikkeet herkemmin?

26.11.2012
iputin
iputin

mä kans väitän, että tunnen jo joskus liikkeitä... täydet 12 viikkoa täynnä. x) Pienin nyt 1v4kk vanha...

 

Tosin kai sitä osaa vähän kuulostellakkin eri tavalla, kun on neljäs raskaus menossa. :) Viimeksi oli istukka tiellä, niin ei kovin liikkeet tuntunu edes lopussa 8(

26.11.2012
Halitintti
Halitintti

Esikoisen liikkeet tunsin rv 17 lähtien ja nyt rv 12+1 menkkojen mukaan ja liikkeitä olen tuntenut nyt kolmena peräkkäisenä iltana kun oon nukkumaan mennyt. :) Edellisestä synnytyksestä 10kk.

26.11.2012
uppis
uppis
3 years, 3-month-old toddler

Kuopuksesta tunsin rv 12 selkeitä liikkeitä vaikka lasten ikäero 5 vuotta. Ja tuo kesken mennytkin tuntui rv 12 ekat liikahdukset. Eli ei tarvii olla ees lyhyttä aikaa edellisestä raskaudesta.

Ihana ku liikkeitä tuntuu :) Hiukka kateellisena täällä. Sori.

26.11.2012
misukka
misukka

Mulla oli edellisestä synnytyksestä 2v mutta olen aika varma että olen tuntenut liikkeitä viikolta 12 lähtien tässä raskaudessa. Esikostakin tunsin aikoinaan aika aikaisin mutten noin aikaisin. Sehän vaikuttaa kanssa missä istukka on. Mulla on molemmissa ollut takaseinämässä joten se ei ole vaimentamassa liikkeitä.

Ihan hyvin sullakin voi jo tuntua liikkeitä. Nukkumaan mennessä minäkin ekat tunsin.

26.11.2012
alexsandra
alexsandra
1 year, 10-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...