Nyt meni kyllä lopullisesti hermo noihin vaippoihin!

Oon käyttäny vauvalla tähä asti Liberon vaippoja ihan vaa vanhasta tottumuksesta, ku esikoisellaki käytin. Esikon aikaan noi Liberon teippivaipat muuttu (todisteena porukoitten luona vielä noita vanhoja vaippoja) ja aika nopeesti ton muutoksen jälkeen muistaakseni vaihettiin housuvaippoihin. Ja noi uuvet teippivaipathan on ihan surkeita. Tollasia ihan lörpyköitä jotka on pirun vaikee laittaa kunnolla ja heti ku vauva vähäkää jalkaasa liikauttaa ne on taas ihan päin pyllyjä. Ja viime yönä KAKS kertaa sänky märkänä! Aiemminki tullu läpi, mut toi kaks kertaa yössä on jo liikaa! Puolen yön aikaan siisrsin vauvan sänkyyn nukkumaan ja samalla vaihoin vaipan (isomman koon). Viijen aikaan herättiin ja oli tullu läpi vaikkei ollu vaippa läheskää täys. Vaihoin pienemmän vaipan ja vajaan kolmen tunnin päästä taas sänky märkänä. Tota pienempää kokoo siis on käytetty vielä päivällä koko ajan. Ja porukoitten luona mitä on ne vanhat vaipat, ni on tota pienempää kokoo. Ja niillä vanhoilla kyllä voi nukkuu yön kokonaa eikä tuu läpi.  Ärsyttää pirusti. Mut vaipat näköjää lähtee vaihtoon. Ku vaa tietäs mitä sit kannattas ostaa.

26.11.2012
huopis
huopis

No meillä noi Pampersin housuvaipat läikkyy nykyään tosi usein yli!!! Yht pitkii yöunii se nukkuu ku ennenkin, mut jostain syystä sit vaan alkanu lorottaa enemmän, tai sit vaipat on huonontunu. Nyt ostin Huggiesin teipparit, et jos ne sais tiukemmalle ja niis luvattiin niiden olevan superkuivia :D Ans kattoo nyt!

26.11.2012
ansuv
ansuv

Toi slim fit tuli käyttöön palttiarallaa puolitoista vuotta sitten. Ku meillä kuopus tuli siihen ikään et kokoa 3 alko käyttää ni noi slim fitit tuli kauppoihin.

Ja meillä on esikon aikaisia eli jotain 5 vuotta vanhoja kokoa 6 olevia vaippoja ni ne on just hyviä yövaipaksi. Uudet kutoset falskaa ja pahasti. Viitoset on päiväkäytössä mut eivät ime riittävästi yökäytössä.

26.11.2012
misukka
misukka

Noi vaipat muuttu varmaa joskus vähä reilu vuos sitte. Ne oli ennen paksumpia ja ainaki meijän ipanoilla pysy paljo paremmin päällä, eikä vuotanu tytöllä ikinä läpi mistää.

26.11.2012
huopis
huopis

Meillä esikolla käytettiin tyytyväisenä liberoja nyt on vielä housuvaipat käytössä. Mäkään en tykännyt kun uudistivat teippivaipat. Vanhat oli paljon parempia mutta uudistuksen jälkeen me siirryttiin housuihin joten merkkiä ei tarvinnu vaihtaa. Poitsulle ei pampersit sopineet heti lemahti vaippaihottuma ja iho meni rikki. Lidlin tuojoursin teippivaipat ovat meillä näin talvella taas reissun päällä käytössä. Mä en jaksa riisua kaikkia housuja esim kaupoilla ollessa joten sen takia meillä on kaupungilla ym teippivaipat housuvaippojen sijaan.

Nyt kun toinen syntyy niin saa taas testata eri merkkejä ja toivoa ettö tulokkaalla ei olisi niin herkkä iho.

26.11.2012
alexsandra
alexsandra
2 years, 1-month-old toddler

Mä olen kans huomannu et vanhat vaipat oli parempia. Onneksi noi liberot ei o falskannu ku ihan kerran pari mut ne vanhat pysy paremmin paikoillaan ja imi paljo enempi pissaa. Ne oli hiukka tiukemmat et joutu aiemmin vaihtaa isompaan kokoon ku mitä painorajat väitti. Mut se ei sillon mua haitannu. Nyt haittaa kyl se, et ku ollaan painorajojen sisällä ni joutuu tosi napakasti laittaa vaipat lapselle ja silti tuntuu et ne on väljät. Mut pienemmissä ei sit imukyky riitä alkuunkaan.

Eli meillä ollaan tyytyväisiä kestoilijoita ja noita kertiksiä käytetään vaan hoidossa ja reissussa. Oon sen verta laiska etten viiti kestoja kiikuttaa vieraisilla edes takaisin. Vaikka tätä nykyä se on melkein 1, korkeintaan 2 vaippaa mitä tarttis kuskata.

26.11.2012
misukka
misukka

Pamppersia kokeiluun siis. Mulla vaa jäi esikon aikaan kammo, ku saatiin pampperseja lahjaks, ni tytöllä tuli kakat joka kerta pihalle niistä. Mut testataan.

26.11.2012
huopis
huopis
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...