Joululahja anopille - apua ;)

Miten voi olla niin vaikeaa keksiä anopille joululahjaa? Ollaan keksitty jopa hänen uudelle miehelleen lahja (lintuhartastukseensa liittyvä),mutta anoppi on aina hankala.Mitään astioita,koriste- tai edes designesineitä hän ei halua,ei myöskään tykkää mistään sisustusjutuista, ei arvosta "laatua", mutta ei pidä krääsästäkään...Harrastaa käsitöitä (kankaan kutomista lähinnä) ja kirpputoreja,englantia alkoi vastentahtoisesti opiskella,kun haluaa matkustella...äh,emmä tiiä mitä sille keksis.Ideoita? Ollaan annettu aina lasten kuva, mutta siihen jtn lisäksi pitäs keksiä...mitä ;)?!

25.11.2012
Myy76
Myy76

Oi kiitos, täällä on tullut esiin ihan loisteliaita ideoita. Kiitos! Taidan ottaa riskin ja hankkia lahjakortin jalka- tai käsihoitoon tai hierontaan :) Jos ei tykkää, niin voi antaa sen mulle ;D

26.11.2012
Myy76
Myy76

joku kirja

26.11.2012
mustikka88
mustikka88

Me ostetaan monesti lahjakortti hierontaan tai kasvo/jalkahoitoon ym. Tää on käytössä sekä mun että miehen äidillä. Molemmat tykkää käydä mutta ei raaski kun on pienet tulot niin hemmotella itseään.

26.11.2012
alexsandra
alexsandra
2 years, 3-month-old toddler

Tuo jiin ehdotus oli itseasiassa aika loistava, taijan omia sen ihan surutta itelleni :D

Myö yleensä mennään taitoshoppiin ostamaan näille "hankalille" lahjat. Ostettiin yks vuosi muunmuassa mustikkalakuja, semmosta erityistä maustesekoitusta, kynttilä, säilöttyjä savumuikkuja jne. Siis tosi nätti ja kiva tuotepaketti josta suurin osa oli tuommosia paikallisia kulutushyödykkeitä - ja näky kelpaavan :)

26.11.2012
riu
riu

me ostettiin ifolorin kalenteri vauvan kuvilla varustettuna =) lahjakorttejahan on vaikka mihin niin miksi ei sellasta jos ei muuta keksi niin saa sitten itse vähän vaikuttaa omaan lahjaansa tavallaan.. onhan niitä hieronta, kampaaja, tavaratalo, ravintolat, vaateliikkeet jne ... ifolorin sivuilla oli kaikkea kivaa tosta kuvaideasta kyllä =) tai sitten vaan suklaata+sukat, toimii aina vaikka mautonta onkin xD

25.11.2012
AMP91
AMP91
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...