kun läheinen lipsauttaa...

minulle niin rakas  ja läheinen siskoni on taas ollut mediassa, ja varmaan tahattomasti  lipsauttanut jotain  minnuun liittyvää, joka nyt kautta rantain tuli sitten  miun korviini. ja liekö toimittaja muuttanut sanoja, vähän vivahteita puheesta.. how  ever, eipä  ollut imartelevaa,  ja  vaikka miut siinä nimettömästi mainitaan, niin aiheena kuitenkin  hyvin  arkaluontoinen miulle, ja josta ei perheeni lisäksi tiedä kuin muutama  harva, niin on nyt kaikkien nähtävillä:O  ja aivan sama, vaikka nimeä ei siinä loistakkaan, kaikki miun tuntevat tietävät sisareni, ja suurin osa hänet tuntevista tietävät  miut. näin on sitten kuulutettu yksityisasioita kaikkien mässäiltäväksi. häpeän puna nousi korville, kun anoppi tänään jutun kertoi. siitä saakka onkin taas itketty silmiä päästä kun nuin tylysti luottamus petettiin. kuvitelkaapa aroin asianne/vaivanne, siihen liittyvät traumat, ja kuvitelkaapa joku niistä puhumassa julkisuudessa. hienotunteisesti nimittämättä, mutta siten, että jokainen kuitenkin tunnistaa kenestä on kyse. nice.

25.11.2012
Blanco
Blanco

no  nyt selkisi,  että lipsaus on siis jo jokusen viikon takaa. kaikki lukuunottamatta perhettäni on  vain tarkkailleet että kuinka  reagoin. että joko otan asian  todella hyvin taikka sitten  enole edes tietoinen  siitä vielä. ja kukaan ei  ole kehannut kertoa että tällaista tällä kertaa.

siskoni  on kuulema ollut tietoinen asiasta, ja hälle on sanottu että parempi miulle kertoa ennenkö ite saan jutun  silmieni eteen, mutta ei tuo ole uskaltanut.

25.11.2012
Blanco
Blanco

Tosi kurjaa. :/ Voi kunpa ihmiset mettisivät enempi mitä suustaan päästelevät. varmasti vaikeaa uskoa ja luottaa enää.

25.11.2012
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...