parvoako vai ei? :/

tytölle nousi ilm. jo eilen puna poskille, hieman läiskittäin... ja nyt tänä aamuna ite huomasin posket ruokapöydässä, kun olivat selvästi punaset (ihan sen näköiset, kuin olisi joku osunu/johonki lyöny poskensa). Nyt se puna jo vähän on lähteny, ja ei oo enää läheskään niin pahat. Tutkin tytön jalat ja mun mielestä jaloissakin oli punaista NÄPPYÄ. -.- Nyt kuitenki nekin vähän niinku helpottanu. Mitähän ihmettä tuo on, vai onko mitää ja äiti vaan on vainoharhainen? o.O Omasta ja masukin  puolesta huolettaa, jos on parvoa.....

25.11.2012
Halitintti
Halitintti

Ihottuman puhjetessa tarttuvuus on ohi.

Jos lapsi jaksaa ulkoilla, sekä muun päivähoitotoiminnan, niin voi viedä hoitoon.

Kerro päivähoitopaikkaan, että lapsella ollut parvorokko.

Tarttuvista taudeista pitää olla tieto nimettömänä muille perheille.

Hyvä, että itse olet parvorokon jo sairastanut.

26.11.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti

tytöillä punoitus poskissa jatkuu. Itellä sen verran hyviä uutisia, että olin jo joskus parvon sairastanu, joten beibi on turvassa siltä osin.

 

Pitääköhän tuota tyttöä nyt pitää vain kotona eikä lähteä minnekkään ihmisten ilmoille? Kuumetta ei edelleenkään, posket vaan loistaa. Eräs lastentarhanopettaja tuttu sanoi, että jos ei oo kuumetta, sais viedä jo hoitoonkin. Joten voiko elellä ihan normaalisti, jossei kuumetta ilmaannu?

26.11.2012
Halitintti
Halitintti

lapsilta ei oo otettu sitä testiä keneltäkään... tosin, eikö se olisi toisaalta hyvä, että nyt lapsena sen sairastaisivat alta? Että esim. silloin jos tytöt joskus perheenlisäystä alkaa suunnitteleen, ei tarvis ainakaan parvon takia murehtia.

25.11.2012
Halitintti
Halitintti

kyllä ne varmaan näinä päivinä pitäis olla jo tiedossa...viikosta kahteen viikkoon sanoi kokeen ottaja tuon testin tuloksen saaminen kestävän.

25.11.2012
Halitintti
Halitintti

Joko sulta itseltä tutkittiin parvon mahdolliset vasta-aineet?

Teidän tytöltä kannattaa myös tutkia.

25.11.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti

joo, oli sukulaisperheessä. :/ Mietin vain sitä, että voisko olla mitään rokkoa, kun ei oo kuumetta... mutta eipä sukulaisperheessäkään oikein ollu. Kävin otattaas ne alkuraskauden kokeet ja siinä samalla napattiin se parvon vasta-aine testi tai mikä se nyt oli. :) Toivottavasti olis jo sairastettu nuoremmalla iällä.... karmeaa jos menis parvon takia kesken, kun on 12.viikkoakin jo täynnä. :/

 

Tyttö vaikuttaa omalta pirtsakalta itseltään, mutta posket aina välillä punottelee. Ihme juttu..

25.11.2012
Halitintti
Halitintti
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...