liitos kivut?

Oisko kellään mtn hyviä vinkkejä helpottamaan edes hiukan noita liitos kipuja kun,tuntuu että,järki näiden kanssa lähtee kun kävelemään ei pääse saati sitten rappusia ylös tai ajamaan autoa ja vielä pitäis lyllertää tuon esikon perässä :D

25.11.2012
Shamyra
Shamyra

jostain luin että selällään lattialla makaaminen jalat koukussa ylhäällä, tai suorina ylhäällä auttaisi, en tiedä käytännössä miten tuo toimii mahan kanssa xD eli vähän aikaa aina joka päivä koittaisi. itse luin tuon vasta oman raskauden jälkeen.. mulla oli myös niin helvetilliset liitoskivut että söin synnytyksen jälkeen 1,6g särkylääkkeitä kun ne pamahti kunnolla päälle vasta silloin, niinkin voi valitettavasti käydä jos ei kuuntele kroppaansa kun enhän esikosta teinnyt mikä kipu on normaalia ja mikä ei.. neuvolassakin kannattaa puhua tietty, ne osaa antaa jumppaohjeita..

 

fysioterapeutti sanoi synnärillä että LEPO on tärkeintä.. siis siinä määrin kun nyt voi :D mutta että kun rupee sattumaan niin ei ainakaan kiihdytä vauhtia, sen kyllä järkikin sanoo x)

 

yksi on tietysti tukivyö =)! kannattaa satsata kunnon, tukevaan,vyöhön eli ei missään nimessä mitään naurettavaa anita merkkistä trikoolärppä vyötä vaan paksu ja yleensä vaitettavasti myös kallis..... jos ei aio lisää hankkia lapsia niin myy vaikka huutonetissä sen pois :D tukivyö on ehdottomasti hyvä vielä synnytyksen jälkeenkin=) itse en tästä tiennyt kun kaikkea raskaushössötystä en enää sisäistänyt mutta tässä raskaudessa aion todellakin kuunnella itseäni ja ostaa kunnon tukivyön =)

25.11.2012
AMP91
AMP91
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...