Guten Morgen!

Ah, hyvin nukuttu yö takana; neiti posotteli reilut 11h putkeen.. voidaan siis päätellä, että tiheän imun kausi on tällä erää voitettu :) Johan sitä kestikin... Tälle päivälle ei suunnitelmia oo, jos vaikka ollamöllöttelis vaan.. paitsi tietty pyykin pesut, silitykset, ruoka, tiskit.. ne täytynee hoitaa :) Ihanaa sunnuntaita kaikille!

25.11.2012
marjaana
marjaana

Riu- kerrostalossa pysytään edelleen mutta nyt on 5h+k. hiukkasen enemmän tilaa ku edellisessä ja jokaiselle omat huoneet :)

25.11.2012
majezki
majezki
2 years, 8-month-old toddler

Huomenta :)

En taija olla ainoo joka ei oo ihan aamuihminen? ;D

Meillä isimies nukkuu mutta kaikki muut todellakin valvoo. Saakeli ku tyttö änkes viereen sillä rytinällä että pienemmät heräs. Sitte miun homma on yrittää pittää nuo hiljasena että isi sais nukkuu. Voi kertoo että helpompiakin hommia on X) Nooh, ehkä se tästä vielä iloks muuttuu :) Tännää avataan joulukatu tässä meijän kaupungissa, joten mennään varmaan pukkia ihmettelemään ja juomaan glögiä. Kuhan mie vaan jaksan antaa kakaroille aamupalan ja pukkee päälle X)

Piglet kokeile tosiaan isomman kokoista vaippaa, taikka sitten osta yöski semmosia vähemmän ergonomisia halpisvaippoja. Ne ku on semmosia huonommin istuvia, mutta niissä tahtoo olla isompi se imuosa jalkojen välissä... Meillä on ne yövaippana just tuon takia :) Ja sano sille miehelle mur ja ärh, laita muksujen kaa pihalle ja ota ite pienet unet :)

Alexsandralle paranemista. Se flunssa kyllä vie hyvin kaiken energian.

Majezkille onnea uteen kotiin! Mimmonen koti teillä nyt on?

Nealla on oma patteri taikka lämminvesipullo koko ajan :D Luulis että siekii yöllä tarkenet :D

Mrsmetallilla ja marjaanalla on nukuttu hyvin :) Kyllä tais molemmille tehä ihan eetvarttia :D

25.11.2012
riu
riu

Huomenia

Mä koko viikonlopun painanu rästihommia..kaikki kasaantuu viikonlopulle kun ei viikolla kerkiä=)

Ruokatehdaskin pyörii keittiössä,pakko kokata jotain ens viikolle kun oon pitkää vuoroa ens viikon niin ei ehdi ees kokata,eikä viiti valmisruuilla koko ajan olla=)

Kohta pakkaan lapset autoon ja lupasin ne viedä uimaan ja iltasella sitten lasten harrastukset.

25.11.2012
huiskutin
huiskutin

Huomenta kaikille! Flunssa jatkuu joten huonosti nukuttiin. Kukahan täällä jaksaisi siivota ei taida olla vapaaehtoisia.

Piglet oletko kokeillut isompaa vaippakokoa yöksi. Meillä pojalla sai vaihtaa todella aikaisin vaippa kokoa nimenomaan yökäytössä. Merkkinä oli aina että edellinen oli pieni kun alkoi vuotaa.

25.11.2012
alexsandra
alexsandra
2 years, 3-month-old toddler

eka yö uudessa kodissa. vauva nukkui ihme kyllä todella hyvin, mie taas en. josko sitä raahautuis taas purkamaan noita laatikoita....

25.11.2012
majezki
majezki
2 years, 8-month-old toddler

ylös :)

25.11.2012
marjaana
marjaana
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...