Lördaglörppää?

Vai onko kukaa hollilla? Mulla on epämääräinen siivousoperaatio, pitää tänä viikonloppuna saada koti kondikseen ku se miehen äiti tulee ens viikolla. No,vierashuoneen kaapit jo siivosin niin et toinen on tyhjä ja saa vaatteet ja tavaransa sinne.Sit lähdettii heittää miestä töihin (11aikasn) ja eksyttii Ikeaan, piti ostaa yks semkoinen 25e naulakko, mut sitä ei ollu tuolla, täytyy pe kiepata Espoon Ikean kautta.. sen sijaan meni 75e kaikkeen muuhun.. Nyt kotiuduttii, syötiin ja mä sain VIHDOIN kahvia, aamul oli loppu ja käytiin kaupas samalla reissulla, alko sen verran kiristää päätä. :) Kiinnostus siivouksen jatkamiseen on aika pyöreä nolla, pitää pestä kaikki pyykitki pois, koska meil ei oo muualla ku vierashuonees ja parvekkeella järkevää tilaa kuivattaa niitä joista jälkimmäinen ei nyt tuu kyseeseen :) en mä tirdä miten me kolme viikkoa selvitään, miehelle just manasin et miks ei oo kuivuria (vaikka viime sähkölaskun kohdilla kiittelin että ei oo.. )

24.11.2012
Mummy83
Mummy83

Siis on neki kristittyjä et periaattees tunnustas joulun, mut ei ne vietä sitä muuten ku käymällä kirkossa. Ei siis mitään traditioita, koristeluja eikä lahjojen antelua. En tiedä miksi eikä ne ite osannu sanoa syytä, ku edellisvuonna ku käytiin ni me tietysti vietiin ksikille jotain ja sillon nekin osti meille, mut ei mitään kummempia juhlallisuuksia, mentiin rsflaan syömään krkon jälkeen, mut oli joulufiilis aika kaukana ku lämpöö oli joku 35..

Et kyl mä vaan suomalaisesta joulusta tykkään 3

24.11.2012
Mummy83
Mummy83

mummy ei miun palstamillit vielä riitä siihen samaan ku mies oli poikien kaa kannessa pari viikkoo sitten :DDDDD Hahahah ja valkeet lampaat tosiaan :DDD Miks ne ei juhli jouluu? Aika jännä jotenkii :)

Janecco omien lasten kanssako ne pikkujoulut oli?

Jii sie et vielä keksinyt että pitäsitte nyyttikestisysteemillä tuon joulun? Meillä aina äiti tuo kalat, anoppi laatikot, miun sisko salaatiti jne. Näppärää, eikö? :D Vai on siellä jo eka talo valmis... Pääsittekö ihan sisälle asti siis kahtomaan sitä?

24.11.2012
riu
riu

Heh, riu sä voit kohta painostas miestä tekeen jotain spessua ettei oo perheen ainut tavis ;) mut hienoo et suju tapahtuma hyvin ja nyt on sit yks stressin aihe vähemmän. :)

Kolme viikkoo hää meinaa olla, lähtee just jouluks kotio. Vaikkei ne joulua edes mitenkään kummemmin juhli, mut miehen isovanhemmilla on joulun tienoilla 50v hääpäivä ni sillon kokoontuu koko suku sinne paitsi me mustat lampaat. Vai pitäiskö sanoo valkoiset :d

24.11.2012
Mummy83
Mummy83

hahah ja pakko mainita, hohdokas elämä sen ku jatkuu j a tännään minnuu haastateltiin (taas) paikalliseen lehteen :DDDD

24.11.2012
riu
riu

Huhhuh... iltaa vaan :)

Miulla on takki ihan tyhjä, täysin ja kokonaan. Meillä oli tännään se meijän tapahtuma, joulujuoksu. Oallistujia oli ihan ok, toki jos ois ollu enemmän niin oltas saatu kerättyy enemmän rahaa. Nyt on ihan hirvittävä raitisilmamyrkytys ja takki totaalisen tyhjä. Vaan oli mukava päivä, ja miun mielestä meijän tapahtuma oli tosi kiva ja onnistunut :) Ja paljon mieluummin vietin sen tavalla ku mummyn tavalla, ei sillä että muka siivoomista inhoisin... :D Mummy onko se siun anopintekele miten pitkään teillä?

Marjaana teillä on kertakaikkiaan loistava ohjelma tällä illalle! Mie voisin ottaa samaa :D

Paranemisia emännän perheeseen, teillä on taijettu olla aika paljon kippeenä? Verhojen vaihtamine  on kivaa ku huone näyttää sitten ihan uudelta ja erilaiselta :)

24.11.2012
riu
riu

Ei parane kesken siivouksen lähtee ;) puuh, ny sai imuroitua ja mopattua ja huiskittua kämpän läpi et joka puolella olis siiiistii :) seuraava operaatio olis silitys ja jos silittäis ja vaihtais verhot samalla.

Huomiseksi jätän kyl Ikea kasailut, ostin kaks kenkäkaappia. Sit kylppäri ja vessa jää huomiselle, tänään ei jaksa. Samoin pitäis vielä ovet ja ovenpielet ottaa, mut meinasin et katon silityksen jälkeen jääkö energiaa.. :)

Tyttö halus riisipuuroo jos joten semmoisen laittais uuniin vaikken ite uunipuurosta välitä mut ei huvita seistä hellan vieressäkää..

24.11.2012
Mummy83
Mummy83

Joo se on just se kuivaustilan puute mikä nyppii ja sit pitää laskeskella et koska voi pestä pyykkiä et onko edelliset kuivunu. Mä olisin jo 10 erilaista viritystä keksiny yuonne kylppäriin, mutku kaikki vaatii poraamista seiniin ja mä en tiedä seinämateriaaleja ja porakoneista mitään ja miehelle jos jättää tehtäväksi, ni ne on vielä 10vuoden päästäki laittamatta.. huoh.

Bllah mä sain vierashuoneen puunattua ja eteisestä vietyä kamaa varastoon, joka pursuilee yli, tytön tavaroita. Nyt on vaan ongelma se, että kun ei tiedä jos joskus saadaan kakkonen ja jos seki on tytyö, niin ei viittis kaikkea pistää kiertoon jos ne joutuu sit taas hankkiin. Vaatteet nyt sikäli mitäön väliä, mut ulkoilupuvut ja isomnat lelut (leikkikeittiö jne) ja turvaistuimet, sitterit jne eli just ne tilaa vievät jutut.

Marjaanalla onki kiva mässyilta edes :) mun piti ostaa sidukka tai edes limpparia et urakan jälkeen illalla voi nostaa jalat ylös mut unohtu..

24.11.2012
Mummy83
Mummy83

Mä täällä leikin aamun joulupukin apulaista ja paketoin joululahjoja, samalla väkersin joulukortit loppuun ja kuoriin ne. Enää tarttee merkit ostaa niin voi lähettää :) 

Innostuin ompelemaan ruokalappuja vauvalle niin, että täytyi hakea lisää kerniä. Ostettiin samalla kinkku jouluksi :) Sit haettiin Makuunista leffa, mässyä ja vielä pizzat et oikeen saadaan herkutella. Meille tullu jo tapa, et ku lapset on viikonlopun pois niin me mässätään ;)

24.11.2012
marjaana
marjaana
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...