vauva sisaren huoneeseen, vinkkejä?

olen tästä aiemminkin kysellyt, mutta nyt tehään vaihdos. kertokaas kokemuksia, pelleilevätkö alkuun paljon, missä järjestyksessä nukkumaan, kertokaa kaikenlaisia juttuja? herääkö vanhempi helposti pienen huutoon. meillä siis isosisko 2v. 4kk. pikkusisko 1v. joka herää vielä välillä yöllä huutamaan ja hiljenee maidolla vielä.

23.11.2012
mustikka88
mustikka88

luulisin, et hokasee kyl jutun juonen kunhan olette itse varmoja päätöksestä et nyt lapset samaan huoneeseen. Ja luultavasti tuo kivasti turvaa kummallekin kun on se sisarus siinä vieressä.

23.11.2012
misukka
misukka

joo, itteäni arveluttaa just se kun tuo 2v ei vielä hirveesti puhu vaikka ymmärtää kyllä, että miten sen kanssa neuvottelee sitten, mutta eiköhän se parissa illassa tajua homman sävelen, ehkä.. toivotaan? :)

23.11.2012
mustikka88
mustikka88

Meillä turhaan pelättiin kuopuksen siirtoa isoveikan kanssa samaan huoneeseen. Vuosikkaana siirtyi ja isoveikka ei ole herännyt ekan yön jälkeen vaikka toinen karjuis kuinka ja minä hyppään naapurihuoneessa kattoon.

Meidän jannuilla ikäeroa 5 vuotta ja hyvin pian isoveikalle selkisi että huoneessa ei pelleillä eikä huudella eikä tehdä mitään muutakaan, mikä häiritsisi pienempää.

Pojat menee yhtäaikaa nukkumaan ja nukahtavat helposti ja nopeasti ihan keskenään. Oli tuossa hetki et pienempi yritti huudella meiltä huomiota ja se hieman häiritsi isompaa mutta sekin meni nopeaan ohi kun ei sitä huomiota annettu vaan karusti sanottiin et nyt nukkumaan ja peiteltiin vaan. Jos mä olen yksin illalla pojista vastuussa ni pesen pienemmän eka, vien sänkyyn ja sit isompi pesuille jne. Mut pienempi istuu pinniksessä ja oottelee et isoveikka tulee omaan sänkyynsä. Sit vasta suostuu nukahtamaan.

23.11.2012
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...