Heikotuksen tunteesta selällään ja MYÖS ISTUESSA

sehän tarkoitti että kohtu painaa valtimoja ja että on aika vaihtaa kylkee että vauva saa happea...mut mitä kummaa tekee kun samainen olo tulee myös istuessa, esim noja tuolissa tai jossain jossa selkä menee hivenenkin taaksepäin??? :o mun issias kun ei kovin kestä tuota ainaista etukenoa ja ei muutenkaan kovin kivaa kun ei saa lepuutettua edes jalkoja päivän mittaan, koska maate en ehdi mennä.

22.11.2012
Boco
Boco

ymmärsin ninnup :)

pitääpä kokeilla illalla, vois ainakin kuvitella että onnistuu kun nuo sohvatuolit on sellaiset keikautettavat ja suuret että mahtus sivuttainki röhnöttään :D

ja tuosta veren paineesta, mulla ollut normaalit koko raskausajan, jopa rasituksen jälkeen ei ole kohonnut pahemmin...pitääkin mitata seuraavan heikotuskohtauksen iskiessä.

23.11.2012
Boco
Boco

Mulla ainakin heikottaa myös istuessa tai missä asennossa tahansa kun verenpaineet heittelee ja nimenomaan laskee. Onko sulla verenpaineet ollut minkälaisia?

Mulla on myös sama homma että jostakin syystä istuessa ei saa nojata. En mä ole keksinyt miksi rankkaahan se on mutta ei voi mitään.

23.11.2012
alexsandra
alexsandra
2 years, 5-month-old toddler

Ite pyörryin pari kertaa, kun odotin esikoista. Oisko verenpaineen laskua?

22.11.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...