uusperheet :)

Eli mullahan siis edellisestö suhteesta 3,5v tyttö, exän kaa ollaa parhaita ystävii, ja tyttö on siellä 1-2 yötä viikossa. Uuteen mieheen tyttö on suht hyvin tottunu ja sillee mut sanoo ettei tykkää siitä välillä. Ja muuten kyllä kyselee koska se tulee töistä kotiin ja koska pääsee leikkii sen kaa jne. Ja meillehän on nyt tulossa uusi vauva. 12.3 on laskettu aika. Miten muiden uusperheiden arki sujuu?

22.11.2012
odevenks
odevenks

kerron pikkasen meistä, eli itselläni on 3 lasta, 2 tyttöä sama isä, 1 poika ja sillä on eri isä, tytöt suhtautui hyvin silloiseen eli pojan isää todella hyvin ja tytöt alki itse kutsumaan hänät pappa (isä)

vahempi tyttö oli noin 4 ja toinen oli 1v3kk kun tapasimme, no saimme pojan kun poika täytty 3v niin meillä tuli ero syy miehen otti toisen naisen ja meni naimisiin.

tytöt on isän kanssa (vietnamilainen) noin 1 kertaa kk, noin 2 tunnin ajan syy isän vaimo.

poika käy omalla ísällään nyt harvemmin mutta alussa useemmin eli oli yö kylässä ja päivisin isällään. isä sri lanka

nyt on uusi mies ja lapset kutsuu häntä appa (isä) ja lapset kovasti tykkää hänestä ja haluaa olla hänen kanssa mahdollisemman paljon, poika jopa joka aaamu sanoo appa vie hänet päiväkotiin ja hakee äiti ei saa tulla. :)

meille on nyt sitten tulossa uusi vauva ja voi sitä riemua kun lapset sai kuulla siitä.

nyt he kyselee kovasti ja haluavat jo uuden sisaruksen kotiin. tosin viikkoja on nyt vasta niin vähän että pikkasen pelottaa miten menee, eli viikkoja 7+3.

2.12.2012
nime13
nime13

hyvin on  sujunu alusta saakka. miehellä siis pojat eri äidille ja tytöt toiselle. kummallakin exällä on  myös uusien miesten kanssa taas uusia  lapsia,ja meillä on miehen kanssa yksi yhteinen. tästä nyt oisi vielä puuttunut että mullakin  oisi ollut lapsi/lapsia edellisestä suhteesta, muutenhan myö ollaan jo kaikki uusioperhettä joka taholla:D

eli kaikki ollaan jollekulle äitipuolia, isäpuolia, siskopuolia, velipuolia jne ...

moni asia voisi tökkiä, mutta lähinnä ongelmia on välillä vain aikatauluttaa jotkut menot kun pitää ottaa huomioon  tyyliin kahdenkymmenen ihmisen suunnitelmat:D mutta täytyy myöntää, että kun  mein nuorimmaisen tytön vauvakirjaa täytin ja siinä pyydettiin piirtää aukeamalle sukupuu, niin jätin sen suosiolla tekemättä,ei oisi kartat riittäneet kuinkaan!  selitänmm sitten tarkemmin kun likka on vanhempi ja ymmärtää:D

22.11.2012
Blanco
Blanco

Itelläni oli 2lasta kun tapasin miehen..ekan vuoden oltiin aika herkillä kun jotenkin varoin hirveesti ettei lapset rasita miestä=)Mutta nyt meillä jo 2 yhteistäkin ja voin huoleti jättää vaikka koko nelikon miehelle ja se pärjää=)Silloin kun isot tapaavat isäänsä pyritään pienetkin saamaan hoitoon,niin saa sitä parisuhdeaikaa.Itselle ainakin keran eronneena se parisuhdekkin on tosi tärkeä,en halua erota enää ikinä.

22.11.2012
huiskutin
huiskutin
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...