Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

uusperheet :)

Eli mullahan siis edellisestö suhteesta 3,5v tyttö, exän kaa ollaa parhaita ystävii, ja tyttö on siellä 1-2 yötä viikossa. Uuteen mieheen tyttö on suht hyvin tottunu ja sillee mut sanoo ettei tykkää siitä välillä. Ja muuten kyllä kyselee koska se tulee töistä kotiin ja koska pääsee leikkii sen kaa jne. Ja meillehän on nyt tulossa uusi vauva. 12.3 on laskettu aika. Miten muiden uusperheiden arki sujuu?

22.11.2012
odevenks
odevenks

Meillä on molemmilla lapset edellisestä suhteesta, miehellä 12 - vuotias poika ja itsellä viiden vanha tyttö. Nyt itsellä vähän huolta tytön suhtautumisesta uuteen sisarukseen. Tyttö asunut 1-vuotiaasta lähtien isänsä kanssa kahdestaan ja viime vuodesta uusioperheessä. myös isän nainen on raskaana ja saa lapsen huhtikuussa. Mieltä painaakin se, alkaako tyttö tuntemaan itsensä ylimääräiseksi kahdessa perheessä ja hukkaa oman paikkansa maailmassa. Onko kokemuksia, tai neuvoja jakaa?

7.2.2014
SecondFirst
SecondFirst

kerron pikkasen meistä, eli itselläni on 3 lasta, 2 tyttöä sama isä, 1 poika ja sillä on eri isä, tytöt suhtautui hyvin silloiseen eli pojan isää todella hyvin ja tytöt alki itse kutsumaan hänät pappa (isä)

vahempi tyttö oli noin 4 ja toinen oli 1v3kk kun tapasimme, no saimme pojan kun poika täytty 3v niin meillä tuli ero syy miehen otti toisen naisen ja meni naimisiin.

tytöt on isän kanssa (vietnamilainen) noin 1 kertaa kk, noin 2 tunnin ajan syy isän vaimo.

poika käy omalla ísällään nyt harvemmin mutta alussa useemmin eli oli yö kylässä ja päivisin isällään. isä sri lanka

nyt on uusi mies ja lapset kutsuu häntä appa (isä) ja lapset kovasti tykkää hänestä ja haluaa olla hänen kanssa mahdollisemman paljon, poika jopa joka aaamu sanoo appa vie hänet päiväkotiin ja hakee äiti ei saa tulla. :)

meille on nyt sitten tulossa uusi vauva ja voi sitä riemua kun lapset sai kuulla siitä.

nyt he kyselee kovasti ja haluavat jo uuden sisaruksen kotiin. tosin viikkoja on nyt vasta niin vähän että pikkasen pelottaa miten menee, eli viikkoja 7+3.

2.12.2012
nime13
nime13

hyvin on  sujunu alusta saakka. miehellä siis pojat eri äidille ja tytöt toiselle. kummallakin exällä on  myös uusien miesten kanssa taas uusia  lapsia,ja meillä on miehen kanssa yksi yhteinen. tästä nyt oisi vielä puuttunut että mullakin  oisi ollut lapsi/lapsia edellisestä suhteesta, muutenhan myö ollaan jo kaikki uusioperhettä joka taholla:D

eli kaikki ollaan jollekulle äitipuolia, isäpuolia, siskopuolia, velipuolia jne ...

moni asia voisi tökkiä, mutta lähinnä ongelmia on välillä vain aikatauluttaa jotkut menot kun pitää ottaa huomioon  tyyliin kahdenkymmenen ihmisen suunnitelmat:D mutta täytyy myöntää, että kun  mein nuorimmaisen tytön vauvakirjaa täytin ja siinä pyydettiin piirtää aukeamalle sukupuu, niin jätin sen suosiolla tekemättä,ei oisi kartat riittäneet kuinkaan!  selitänmm sitten tarkemmin kun likka on vanhempi ja ymmärtää:D

22.11.2012
Blanco
Blanco

Itelläni oli 2lasta kun tapasin miehen..ekan vuoden oltiin aika herkillä kun jotenkin varoin hirveesti ettei lapset rasita miestä=)Mutta nyt meillä jo 2 yhteistäkin ja voin huoleti jättää vaikka koko nelikon miehelle ja se pärjää=)Silloin kun isot tapaavat isäänsä pyritään pienetkin saamaan hoitoon,niin saa sitä parisuhdeaikaa.Itselle ainakin keran eronneena se parisuhdekkin on tosi tärkeä,en halua erota enää ikinä.

22.11.2012
huiskutin
huiskutin

Ja ode, luulen et tuo liittyy vaan ikään et sanoo ettei tykkää uudesta miehestä. :) Ja siihen muutokseen... Heilan poika sano yks ilta et ei halua tänne uusii asukkaita ku joutuu näkee meit joka päivä. Sanoin et nyt menee kaks kokonaist päivää ettei nää lainka ku ne on aamuvuoros ja me iltavuoros. Sitte oli ihan et EIIII. :D Ja sit väittää ettei tykkää leikkiä mun pojan kans mut kumminki aina leikkii. :)

22.11.2012
Sralla
Sralla

No just nyt mie olen niin loppuunpalanu, et jos mulle sanottas et yön yli kun nukun ni aamulla mulla olis kaikki kamat siirtyny takas itäsuomee, meillä olis siellä kämppä oottamassa, ja mulla vakkarityö, ni en kyllä hetkeekä epäröis vaan lähtisin. Mulla tuo suurimman ongelman olematon turvaverkko. Heila on ainoa siihen kuuluva, ja tällä hetkellä ei ehi lainka auttaan, joten olen koittanu yksin tätä muuttoa hoitaa et edes joskus nähtäisiin. Tänää tuli ihan itku ku pojan kanssa noit kamoi hilasin, tuli niin ikävä omaa äitiä joka olis aina ku pyytää ja ehtii pojan kans. Olenhan mie yhen muuton aikasemminki hoitanu yksin mut tuo oli sillon vauva ni meni hienosti rintarepussa. Nyt kun ei sitä saa kiinni mihinkä. Mun poikani pitää heilaa kyllä ihan idolina, ja jos se on paikalla ni minen kelpaa yhtään mihinkää paitti iltasuukona antamaa. :D Omalle iskälleen tuo ei enää tahtois mennä lainka... Toistaseks meillä minun lapsi ja heilan lapsi, eli molemmat hoitaa omansa, lukuunottamatta muutamia tapauksia. Luulen et jossain vaihees nuo vähän niikö tasottuu yhteisiks lapsiks, mut biologista yhteistä lasta ei tule. Ei missään nimessä ei milloinkaan. Niin väsyny minä olen.

Mut on tässä toki onnen hetkiä, kohan molemmat nyt vaan pääsis tästä tolkuttomasta ressistä joka vaivaa.

22.11.2012
Sralla
Sralla
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...