mikä on haamuviiva?? :D

mulla siis tuli tänään haamuviiva, eli toinen se perusviiva tosi punaisena ja sitten toinen viiva viereen puolet haaleampana mutta ihan selvästi näkee,. häiritsee juurikin kun on selvä viiva mun mielestä mutta kuitenkin toista haaleampi... testi on siis rfsu halpis testi joka esikosta näytti selvää plussaa kp41/26-36 ja muuten aina oikein negaa, nyt siis vasta kp33 mutta vahva kutina ollu persuuksisssa et ois raskaana :D tiiän et sen tietää sit kun testaa uudestaan myöhemmin ja viimestään sit synnytyksessä mutta haluun kertoo miehelle vasta kun oon varma etten turhaa pelottele ja muutenkin ton lääkityksen lopettaminen arvelluttaa "turhaan" (sepram) ja tupakan vierotusoireetkaan ei kiinnosta muuten vaan.. :D jostain luin et harmaa viiva on useemmin nega tai jotain harhaa, ja punanen sit vois ollakin plussa.. mulla tuli siis punanen haamu noin minuutissa ,ei siis mitenkään tuntien jälkeen kun tiirasin :D aikaahan mulla on testata, tiedän mut ei malta :D kertokaas nyt millanen haamu teillä on ollu myöhemmin plussa tai mitä asiasta tiiätte muuten :D?? rfsun testeistä oon kuullu aika paljon huonoo mut se on niin halpa ja mulla kyl toiminu :D onko muilla siitä mitään kokemusta??

21.11.2012
AMP91
AMP91

Jos siihen jonkinmoinen toinen viiva tulee, se tarkoittaa että olet raskaana :) Onnex olkoon! Sulla on siis raskaushormoonit noussu, ku viiva ilmestyy. Jos ei oo raskaana, ei tuu minkäänmoista toista viivaa.

Itellä tästä toisesta, ku testasin malttamattomana aikasin, tuli juurikin mainitsemasi haamuviiva. Oottelin pari päivää ja tein uuden testin ja viiva vahvistu. Ei vaan ekan testin aikaan ollu hormoonit vielä nii koholla että kunnon viiva ois tullu :)

22.11.2012
Piude_
Piude_

pahoittelen kopioimista mutta löysin kuvan jossa oli samanlainen testi kun mulla ja samanlaiset viivat :D analysointia? unohtakaa siis tuo ylin testi vaikka se tavallaan vahvistaa alemman viivan kyllä mutta onhan tuo plussa jeee :D:D http://aijaa.com/0058310301647

22.11.2012
AMP91
AMP91

musta tuntuu suoraan sanottun et ihmiset ei niin helposti osaa käyttää tommosta pientä liparetta varsinkin kun tietää että on halpa niin syytetään sitä, et jos on tottunu kunnon muovitesteihin.. musta tossa RFSUN testissä on kumminkin selkeet ohjeet ja prosentti sama kun muissakin, 99,9 ja siinä kumminkin lukee että luotettavin tulos on aamupissasta , kaikki hätäiset ei varmaan jaksa odottaa aamuun :P ja se max kohta on aika pieni eli jos kusee yli niin kai se nyt näyttää ihan omiaan :D kun moni tuntuu saaneen haamun tolla keskustelujen mukaan vaikka itsekin vain selviä tuloksia oon ennen saanut, ja tämäkin voi olla haalea kun menkat tosiaaan ei oo viä varsinaisesti myöhässä... mielikuvituksen tuotetta se viiva ei onneksi ainakaan ole mutta muuta en tiedä :D

22.11.2012
AMP91
AMP91

Jos noin selvästi kuitenkin viiva näkyy niin en sanois viivaa ees haamuksi :) Itellä kuopuksesta tuli eka haamuviiva,joka oli niin haalee että eri valoissa piti kattoo näkyykö siinä vähän jotain punasta ja oikein kääntelemällä näki.. Sit parin päivän päästä siitä tein digi testin ja siitä näki selvästi et raskaana :) Ton ekan testin tein varmaan siinä päivää ennen kun odotin menkkoja.

Tämän nykyisen asukin testasin tolla rfsulla ja varsin selvän tuloksen sain. Tosin testasin vasta kun menkat oli jo n.viikon myöhässä :) Eli ei mulla ainakaan tosta testistä siis löydy mitään huonoo sanottavaa..

22.11.2012
Äitiorava
Äitiorava

joo mä tein sen virheen et lopetin seinään kaikki lääkkeet ku en tienny saako syyä. tosi huono juttu oli, olo paheni ihan jumalattomasti.

cipralexis ja sepramis on tietääkseni se sama et raskauden vikal kolmanneksel mahd pienel annoksel

21.11.2012
odevenks
odevenks

okei kiva tietää ainakin näin alustavasti ettei tarvi kun seinään nyt lopettaa,vaikka toki puhun vielä lääkärin kanssa =)

21.11.2012
AMP91
AMP91

sepramia voi käyttää raskauden aikana ! mulla itelläni on cipralex käytössä, antipsykootit jätin vaikka niidenki vakuuteltiin olevan turvallisia. 

 

haamuviivoista en osaa snaoa, ku aina ollu itellä nii vahva

21.11.2012
odevenks
odevenks
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...