Varhaisultrasta

Huvittais hirveesti moiseen mennä. Sattuisko oleen ketään joka ois varhaisultrassa käyny tampereella? Suosituksia mihin mennä? Millä viikoilla tuommoseen ylipäänsä voi jo mennä? Itellä nyt rv 7.

21.11.2012
Äitiorava
Äitiorava

eiköhän ne suurimmaks osaks oo kuitennii leikkikavereita :) viisikko en tiiä mut kun terveystalolta esim kattoo ni ei ainakaan niinkun suoraan ultraa saa varattua..mut just noinhan se on sama asia,menee pimppalekurille ja kertoo huolensa.eihän se sinne mahaan ilman ultraa näe :)

22.11.2012
Äitiorava
Äitiorava

Mulla oli ihan sama homma. Mitään muuta ei ollu mielessä ku et saispa sen vaavin jo syliin ja seuras joka ikisen liikkeen mahassa.
Mun rakas täystuho on nyt 1v 3kk. Kerkeää ihan joka paikkaan ku selekänsä kääntää :D
Saas nähä miten suhtautuu huhtikuussa, ku saa "leikkikaverin" vai pitäskö sanoa tappelukaverin :D

22.11.2012
Piude_
Piude_

Niin en mäkään kyllä usko että ihan niin paljon pystyy tähän masukkiin ja omiin oloihin keskittyyn mitä edellisissä odotuksissa ja varsinkin kun odotti sitä ekaa niin ai että kun muuta ollu kun fiilistellä tulevaa ja kaikkee vauvaan liittyvää ♥ Minkä ikänen sun taapero on?

22.11.2012
Äitiorava
Äitiorava

No näimpä! Mäki just vasta testin tein ja nyt ollaan parin päivän päästä jo puolivälissä raskautta :)
Taitaa toi taapero pitää ajatukset muualla, ni ei tuu ajateltua tätä raskautta kokoaikaa niinku edellisellä kerralla.

22.11.2012
Piude_
Piude_

Tuun sit kertoon :) JÄNNITTÄÄ!!!! Siis tää aika menee niiiin nopeeta kun en tosiaan tajunnu et just vaihtuu jo joulukuu...

22.11.2012
Äitiorava
Äitiorava

:) Joo, taitaapi olla joka paikkaan aina vähä jonoa, jos haluu jollekki tietylle lääkärille. Tuuhan kertoon sit kuulumisia ku oot ultrassa käyny :) Aina kiva lueskella toisten ultrajuttuja :)

22.11.2012
Piude_
Piude_

Ei sitä näköjään muihinkaan paikkoihin hirveen nopeita aikoja saa. Ehkä mä sen TEILUN :D viikon jaksan housuissani pysyy :))

22.11.2012
Äitiorava
Äitiorava

Reilu jopa.. Osaan näköjään taas kirjottaa :)

22.11.2012
Piude_
Piude_

:D Eihän siihe oo ku teilu viikko :)
Kerkee sun rv:tki "kasvaa", ni pikkunen on kehittynyt ja kasvanu valtavasti siinä ajassa. Saa enemmän tietoa ja näät ruudulta sit minkä kokonen ja miltä sielä näyttää. Ja sen ihanan pienen sydämen mikä sielä takoo miljoonaa 3

22.11.2012
Piude_
Piude_

Äääääk vasta 3.12 sai ajan tuolle herralle :( Saa nähdä jaksanko sinne asti odottaa! :) Hätähousu kun oon..

22.11.2012
Äitiorava
Äitiorava

Toivottavati sinäkin saat hyvän kokemuksen ja ennenkaikkea tietoa ja kuvaa miten pikkuisesi voi masussa :)

22.11.2012
Piude_
Piude_

Kiitos kiitos! :) Käyn heti kattoon tuolle setäselle aikaa :)

22.11.2012
Äitiorava
Äitiorava

Joo se oli :) Mun ensireaktio siitä lääkäristä (kun varasin aikaa), et vanha mies, ottaakohan se ees mua tosissaan ja kiinnostaako sitä ees. Mutta käsitys muuttui heti ku se kutsu sisään ja kätteli! Se oli siinä jo niin mukava eikä mikään perus lääkärin kaltanen hapannaama :D
Eli lääkärin nimi on Martti Saranen. Tosiaan se on siis naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri (työskentelee Tampereen Terveystalolla).
Kiva kun voin olla avuksi :)

22.11.2012
Piude_
Piude_

Onpas mukava lääkäri ollu :) Mut siis näin teen sit kans. Mulla kyllä oikeesti jomottelee selkää yms ja välillä aika kovaakin,tosin nyt ollu rauhottumaan päin.. Kiitos sulle :) p.s. et viittis ton lekurin nimee laittaa?

22.11.2012
Äitiorava
Äitiorava

No mä varasin ajan lääkärille ku mulla oli ihan kauhee selekä jomotus ja paineen tunne tuolla alapäässä, ihan sillä varasin et halusin tietää onko pikkusella kaikki hyvin ja onko ees oikeessa paikassa. Mulla oli vaan 10min aika varattuna, mut sillä sedällä ei ollu mihinkään kiire. Tutki, katso, kyseli ja kuunteli kaikessa rauhassa. Meni reilu puoli tuntia ja laskuun merkkas vaan et korkeintaan 20min :)
Voithan varata netistä ajan ja sit sanoo et on ollu kauhee kipu vaiks toisella puolen munasarjaa ja haluat tietää onko vaavi oikeessa paikassa. Siinähän se sit ultraa ja kattoo :)

Mulla esikosta aikanaan oli iha järkyttävä kipu tossa oikeessa munasarjassa. Pelkäsin että se on kohdun ulkopuolinen ku viikkojaki oli 9+. Varasin ajan yksityiseltä ja kerroin huoleni ja sehän ultras ja varmisti et kaikki oli kunnossa.
Molemmilla kerroilla olen saanut kuvanki muistox pikku katkaravusta :)

21.11.2012
Piude_
Piude_

Niin ja siis kun oon just esim terveystalolta koittanu kattoo niin pitäis olla lääkärin lähete? Siis saako semmoseen mennä ilman "oikeeta" syytä tai siis että on jotain ongelman tynkää?

21.11.2012
Äitiorava
Äitiorava

Mä kävin tampereella terveystalossa. Tai en varsinaisesti varhaisultrassa, kävin kipujen takia ni sit samalla ultrattiin ja katottiin et kaikki on kunnossa. Tarkistettiin että on oikeessa paikassa, montako on ja elossa olo. Niin ja tosiaan mitattiinki ja katottiin et viikot täsmää. Kävin rv 8+1.
Sielä oli ainaki oli mukava ja kuunteleva lääkäri (mies). Osas kyllä asiansa ku li erikoistunu naisten tauteihin ja synnytyksiin.

21.11.2012
Piude_
Piude_
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...