eläinasiaa!!

miten saada oma 2vee koira (kääpiöpinseri) tutustuun HIENOSTI uuteen kissanpentuun????   Järki meinaa lähteä, kun koiraa ei edelleenkään, yli viikon yhdessäolonkaan jälkeen, laittaa hetkeksikään samaan tilaan, kun koira leikkii ja hyökkii kissan lähelle kokoajan. Kissasta huomaa, että turhautuu ja sitten sähisee ja saattaa itekkin alkaa hyökkimään koiran suuntaan. Näitä ollaan päivittäin päästetty hetkeksi samaan tilaan, jossa minä ja mies vahditaan vieressä. Ja rauhottumista ei oo nähtävissä. :/   Kissa ei piittaa koirista, kun näkee ne eteiskäytävässä tallustelemassa portin läpi, mutta samassa tilassa alkaa jahtaaminen, josta ite en ainakaan tykkää ja monesti lopetankin sen. Isopi koira, ei hyöki, nuuhkii rauhassa, jos kissaan saa kontaktin ja sille kissakaan ei niin ärhentele kuin pienemmälle koiralle.

21.11.2012
Halitintti
Halitintti

joo, nyt ollukki pari päivää sillä tavalla yhdessä, etten paljon asiaan puutu... mutta käy jotenkin surku pientä kissaa, joka on just tottunu uuteen kotiin ja nyt koira sitten hyökkii jatkuvasti silmille. Oon kyllä huomannu, että monesti ihan leikilläänkin jo "huiskasee" käpälällään koiraa, mutta koira ei ymmärrä sitä leikillä vaan juoksee puolikauhuissaan karkuun. x) Jotenkin vaan kauhee härdelli, kun jaloissa pyörii matsia ottava kissa ja koira ja sitten niiden lisäksi viä kolme vilkasta lasta. :D Noh, josko nuo joskus asettuis??

 

Eikö se nyt kuitenki oo jo hyvä juttu, että kissa ei mee jatkuvasti piiloon koiralta, vaan uskaltaa jo näyttää naamansa vastakkain, ja joskus antaa koiran ohimennen jopa nuuhkaista kuonosta.

21.11.2012
Halitintti
Halitintti
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...