miten on eronnut raskausoireet toisistaan samalla naisella eri raskauksissa? =)

kauhea vauvakuume mutta mies kun on kantansa tehnyt selväksi ja olkoon niin , täytyy siis tyytyä lukemaan muiden kokemuksia :D eli miten on eri raskauksissa eronneet oireet eli oliko ekassa vaikka pahoinvointia ja tokassa ei, ekassa teki mieli karkkia, toisessa sipsiä jne kaikki saa kertoa ja vähän raskauden viikoista samalla jos yhtään muistaa tai edes oliko mikä kolmannes.. =) ja mikä oli pahempaa ja mikä helpompaa eri raskauksissa =) kiitos :D

21.11.2012
AMP91
AMP91

ei muuta eroa kuin että ekassa vaivasi vanha selkävaiva 2 ekaa kolmannesta, lopussa vaiva hävisi, toisessa raskaudessa ei vaivannut ollenkaan. liekö se tukivyö auttanut ekassa raskaudessa.

21.11.2012
mustikka88
mustikka88

ainoo ero on et nyt on joka paikka kipee ja särkee ja kolottaa ja voivoivoi :DD

21.11.2012
odevenks
odevenks

Esikosta pahoinvointi oli ärsyttävää ja kesti aamusta iltaan, mut helppas syömällä joten mä napostelin kokoajan. helpotti kai joskus rv 12 tietämissä. Jalat alko menee alta viimeisen kolmanneksen aikana. Portaita en uskaltanu kulkee alaspäin ku oikea jalka lähti alta aina just silloin ku olis pitäny paino ottaa vastaan. En voinu sietää ruisleipää, kaikki muu meni.

Kuopuksesta pahoinvointi oli 24/7 kuvotusta ja helpotti rv 11. Ruoka ei auttanut kuvotukseen mitenkään. Jalat alko menee alta jo rv 10 ja tukivyön avulla sai sen kuriin ni alko liitoskivut puolen välin tietämissä. Aamut konttasin ku ei pystyny kävelee heti sängystä noustua.

Kesken mennyt alko kuvottaa aiemmin ku aikaisemmat, ja oli 24/7 kuvotusta ilman helpotusta. Kuvotus häipy taas rv 11 tietämissä. Ruisleipä oli likimain ainut mitä sai alas menemään, muutoin ruuan ajattelukin ällötti. Ja tieto siitä et jotain pitäis syödä, oli ihan hirveetä.  Ekat iskiasvaivat alkoi vasta just ennen synnytystä. Ja oli ihan oikeasti iskias vaivaa eikä mitään suppareita. Närästys tuli kehiin tosi aikaisin.

iskiasvaivat tuntuu olevan mun riesani.

21.11.2012
misukka
misukka

Esikosta atooppinen ihoni ja allergiani voi erittäin hyvin. Naama rasvottui ja tuli finnejä. Himoitsin suklaata.

Toinen on vielä mahassa mutta iho on huonossa kunnossa ja allergiat erittäin pahana. Naama on ihan kuiva ja hilseilee. Himoitsen paahtoleipää.

Molemmissa on ollut alhaiset verenpaineet ja hemoglobiini jotka aiheuttaa huimausta ja päänsärkyä. Esikosta voin pahoin synnytykseen asti ja nyt rv24 niin pahoinvointi jatkuu ainakin edelleen.

21.11.2012
alexsandra
alexsandra
2 years, 3-month-old toddler

Esikoisen aikaan himoitsin hapankorppua ja suolakurkkua (tyttö), tokasta himoitsin Twixiä (poika), kolmannessa ja neljännessä ei ollut mitään tiettyä (tytöt). Nää himot kesti koko raskauden. Esikoisen aikaan närästi ihan tajuttomasti, olisko ollu rv30 alkaen, ja vanhan kansan mukaan se kertoo, et lapselle kasvaa tukkaa ja valtava hiuspehko tytöllä olikin syntyessään :)

Kaikissa raskauksissa kipeet supistukset alkaneet rv 30, kolme ensimmäistä syntyneet rv 37+4-38, ja viimesin 41+2.

21.11.2012
marjaana
marjaana
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...