tirjantai-iltaa :D

Jotenkii taas ihan outo päivä, liekö vika miussa vai päivässä :D Taikka sitten tämän hehkeen elämän sivuoire :DDDD Mitäs mammojen tirjantaihin kuuluu?

20.11.2012
riu
riu

Riun äidille onnea! :)

Ja heh, vai on sulla nuorison kans patistamista, mua välillä turhauttaa antaa johtohahmoille reality checkiä et miten asiat oikeassa maailmassa toimii eikä vaan paperilla tai heidän ajatuksissa ja ne sentään on yli viiskymppisiä kaikki.. ;)

Minkuraa oli kiva "nähdä" pitkästä aikaa :)

Mä siivosin parvekkeen kaikesta kesärojusta tänään ja kynttilät palamaan, jos huomen kävis ostas jotain talvikukkia. Reban viikon päästä miehen mutsi tulee kylään, ni täällä on niin sanotusti paikkojen putsaus menoillaan :D täytyis vierashuoneenki kaapit siivota et siel olis tilaa vaatteille, ku reilus kolmes viikos olis kiva pitää niitä muuallaki ku matkalaukus.

Sain mä tänään yhden neljästä lehtireferaatista tehtyä. Pakko ryhdistäytyä vähän, viikko mennyt tekemättä mitään ., :)

Nii ja janecolle onnea muuten urakasta, ihanas ku pieni on innoissaan uudesta huoneestaan :)

20.11.2012
Mummy83
Mummy83

Onneksi on ilta! Meillä on tiheän imun kausi, kestänyt nyt rellun viikon ja meillä syödään kahden tunnin välein ½-1½h kerrallaan.. tää  äiti on hiukan väsyny kun jää nuo yöunet 3-4h ja nekin pätkissä... 

Huomenna tulis vieraita joten täytyis siivota ja tarjottavaa järjestää.

20.11.2012
marjaana
marjaana

Iltaa vaan täältäkin. Kertokaa ny mulle miksei päässy ennää omalla nimellä tänne. Siis Minkurahan minä oon. Pirskatti vieköön.

20.11.2012
pirskatti
pirskatti

voe veikkosella, en mie mikkää julkimo ole kun olin vaan kertomassa siellä lehdistötilaisuudessa meijän järjestämästä tapahtumasta :) Mutta näky olleen ainakii paikallislehen verkkosivulla jo pieni juttu noista joulutapahtumista :)

Mrsmetalli, minkäs verran on vielä jäljellä?

Janecco minkäs ikänen se teijän pieni onkaan? Vaan kyllä tuo on ihan ymmärrettävää, oisin miekii tohkeissani jos joku ois miulle ihan oman huoneen laittanu :D

Beibi niillä oli siis ihan oikeesti turvallista juosta? Onko ne miten hassun tuntuset kengän kaa?

20.11.2012
riu
riu

Aamulla oli siis lehdistötilaisuus. Tän kokosessa kaupungissa se on lähinnä vitsi, mutta oli ne kaikki kolme lehtee kuitenkii paikalla :D Mutta oli sangen mielenkiintonen kokemus :D Sitten patistin nuorisoa. Voi kun niillä ei oo aina oikein vielä tuota ymmärrystä käytännön asioista. No se elämä opettaa, moni kuitenkii on muuttanut ekaa kertaa pois kotoa ja elämänkokemus puuttuu kokonaan. Mie oon niitten mielestä varmaan ihan diktaattori, mutta ei se mittään :D

Kokkailen tässä ruokaa ja uotan että sauna lämpiää. Miun äitillä oli viimenen työpäivä ja soitin sille äsken, se oli ihan onnessaan eikä osannut olla vielä ees haikee :)

20.11.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...