Ruokajuttuja

Mie en jaksa joka päivä tuhlata hirveesti aikaa ruoanlaittoon, mut ei jaksa samaa ruokaakaan montaa päivää putkeen syyvä. Niimpä meillä monesti "kierrätetään" ruokia. Jauheliha-, makkara- tai vaikkapa kanakastiketta ku tekee kerralla vähä reilumman satsin ja syö ensin sitä esim. pastan kanssa, voi loppu kastikkeen jatkaa seuraavana päivänä keitoks. Lisää vaan lientä ja kasvikset sekaan, ei tarvii alusta asti lihoja pilkkoo ja ruskistella. Tai tossa yks päivä tein kanakeittoo ja seuraavana päivänä lämmitin hellalla, heitin sekaan herneitä ja rakettispagettii ja taas oli ihan eri evästä ku edellisenä päivänä. Perunamuussista voi kans tehä seuraavana päivänä vaikka vellii tai soselaatikkoo jonku lihan kans.

20.11.2012
huopis
huopis

Ei yhtään vastausta vielä.

Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...