Itkuhälyttimen sijaan hanki radiopuhelimet

Ostin itse tavalliset itkuhälyttimet, johon en ollut tyytyväinen: ei hälyttänyt kunnolla vaikka lapsi itki ja ohjeessa vielä tuli esille että käyttö ulkona vain plus-keleillä. Palautin hälyttimen ja hankin halvemmalla radiopuhelimet, jossa itkuhälytintoiminto. Niissä on myös valittavana kymmeniä (jopa useampi sata) taajuuksia, jolloin muut eivät häiritse, kuuluvuus parempi ja niitä voi myöhemmin käyttää retkillä tai leikeissä lasten kanssa. Pienemmällä rahalla siis monikäyttöisempi hankinta!

20.11.2012
Tipinti
Tipinti
2 years, 1-month-old toddler

Mun eka itkuhäläri oli Philips Avent (en muista tarkempaa mallia) ja luulin että merkkiin olis voinu luottaa, mut ei... Radiopuhelimeksi valitsin Cobrat ja itse olen tykänny erityisesti siitä, että niissä on klipsi, jolla sen saa kiinni vaunukopan suojapeitteen etureunaan pystyyn. Näin se on vauvan suun suuntaan, ei liian lähellä eikä kaukana, joten ottaa kyllä hyvin pienemmätkin äänet ja aukaisee linjan. Ja lataus kestää tosi hyvin useamman päivän unet vaikka tyttö nukkuu 3-5 h päiväunia. Meille nää on tosi tarpeelliset kun on remontoitu itse uutta kotia ja vauva kun nukkuu sen ajan ulkona, pääsee äitikin remppaamaan. Ja kun koti on valmis niin kyllä ne käyttöön jää että kuuluu eri kerrosten välillä :)

21.11.2012
Tipinti
Tipinti

Meil on kans radiopuhelimet. Ei noi kyllä halvempia ollu ku normi itkuhälyt... Ja noi pitää saaha aikalailla vauvan suun lähelle, et ottaa. Muute ei välttämättä hälytä, ku vasta siinä vaiheessa ku vauva huutaa ihan kurkkusuorana, kun taas monet itkuhälyttimet riittää et laittaa vaikka pöyvälle vauvan lähelle. Mut se noissa on hyvä, et jos on ulkona ni ei kuulu koko ajan esim. liikenteen äänet. Ja taas jos vauva nukkuu sisällä ja ite lähtee vaikka koiraa kusettaa, ni on se radiopuhelin ehkä helpompi ottaa mukaa ku joku itkuhälytinmöhkäle.

20.11.2012
huopis
huopis

Ja tuleepa samalla tuuletettua poikien huone :D Siellä on sangen usein tosi tunkkanen ilma ku piereskelevät yöt ja päivällä esikko lyö oven kiinni ettei pikkuveikka pääse pikkulegoihin käsiksi.

20.11.2012
misukka
misukka

Meillä hommattiin lällärit kuopuksen itkuhälyiksi. Ihan hienosti toimi kunnes mä onnistuin laittaa ne jotenki keskenään vastakkain et joko toisesta meni mikki tai toisesta kaiutin. Eli toimi vaan yhteen suuntaan. Sit multa palo piuha niihin ja nykyään kärryt on poikien huoneen ikkunan alla ja tuuletusikkuna levällään. Ihan hyvin kuuluu kuopuksen karjasu pihalta.

20.11.2012
misukka
misukka

Mä oon niin samalla linjalla. Itkarit on ihan hanurista. Meilläkin on Huvikummun kalleimmat ja ottaa häiriötä kaikista mahdollisista vekottimista missä sattuu olemaan piuha seinässä kiinni, ei siis tartte olla edes päällä.. Eikä toimi se hienous että tunnistaa vauvan itkun ja menee aina tarvittaessa päälle, paskan marjat.

Seuraavalla kerralla hussaan saman rahan lälläreihin. 8)

20.11.2012
RJ89
RJ89
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...