Autottomat perheet ja turvakaukalon hankinta

Erityisesti haluaisin kuulla autottomien perheiden kokemuksia, eli oletteko hankkineet turvakaukalon ja kuinka paljon sitä olette tarvinneet? Tulitteko sairaalasta kotiin taksilla vai millä keinoin? Autollisetkin voivat sitten vastailla seuraavaan kysymykseen, eli onko teillä ollut mahdollisuutta kiinnittää turvakaukalo suoraan vaununrunkoon ja onko tästä toiminnosta ollut hyötyä? Tai jos tämä ei ole ollut mahdollista, niin oletteko ominaisuutta kaivanneet?

19.11.2012
jan13
jan13

Meillä ei ole autoa mutta kuljetaan sen verran muiden autoilla että oli aika selvää että ostetaan kaukolo ja nyt on jo istuinkin. Ensin kaukoloa ja nyt istuinta käytetetään vaihtelevasti yleensä vähintään kerran kuussa. Meillä on miehen suku pidemmän matkan päästä ja sinne ei pääse muuta kuin autolla pienten lasten kanssa. Samoin käydään autolla kaupassa ym isäni tullessa kylään. Laitokselta tulimme kotio taksilla oman kaukalon kanssa. Meillä sai kaukalon samalla tavalla matkiksiin kuin misukka kertoi yhdistelmiin en edes koskaan kokeillut.

19.11.2012
alexsandra
alexsandra
2 years, 1-month-old toddler

Meillä oli Gracon kaukalo, pikkupiia matkikset ja sit bebidoo (Knorr) yhdistelmät. Kaukalo meni molempiin kärreihin napakasti, ilman mitään adaptereita. Eli meillä ei kaivattu tuota ominaisuutta lainkaan. Siihen vaan ratasosan päälle laskettiin kaukalo ja hyvin pysyi. Yhdistelmissä lisätukea sai kun nosti sekä jalkatuen että selkänojan pystyyn ni oli hyvin tuettuna.

19.11.2012
misukka
misukka

Meillä sai kaukalon kiinni matkarattaisiin ja tää onkin yks asia mitä suosittelen kaikille tuleville perheille. Siis meille oli ainakin ihan ykkös vaihtoehto!!! Tietty se riippuu just kuin paljon liikkuu, meillä poika nukahti aina autossa niin oli helppo vaan nostaa kaukalo rattaiden päälle ja jatko unia ja mä shoppailin päivät pitkät :D Ja kaukalo meillä oli käytössä viel 11kk iässä, mahtu siihen hyvin gracon koppa ja matkarattaat, et ei kannata ostaa ihan pienintä koppamallia. Eikä meidän poika ees oo mikään pienimmästä päästä.

19.11.2012
Lintu4
Lintu4
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...