Tyhjenemisvuoto km:n jälkeen

Nyt on herännyt muutamia kyssäreitä. Eli pikkuinen syntyi keskiviikkona puolen päivän jälkeen ja hoitajan ja lääkärin mukaan sikiöpussissa oli kaikki mukana ja kohdun piti siis olla täysin tyhjä. Vaille kuusi illalla ku olin pääsemässä kotiin, kohdusta kuitenkin tuli ulos vielä melkein kämmenen kokoinen räimäle jota sain vähän irrotella. Hoitaja sitä katseli ja totesi että saattoi olla lisäistukka. Varuiksi vielä käytiin lääkärin ultrattavana ja sanoi, että mitään suuria ei enää pitäisi olla, et jotain ihan pientä. Pääsin siis kotia niine hyvineni. Nyt on vuodon mukana tullut lähinnä limakalvon palasia ja pieniä hyytymiä. Vuoto välillä pienenee kunnes kipristää vatsassa ja voimistuu hetkeksi ja noita klimppejä tulee. Tänään alavatsa tuli kipeäksi ja vessareissulla irtosi taas suhteessa reiluhkon kokoinen (ehkä 2cm halkaisijaltaan) räimäle ja hieman enempi vuotoa. Suurta vuoto ei kyllä ole ollut missään vaiheessa. Vatsa on edelleen vähän kipeä, mutta vähemmän kuin ennen tuon räimäleen irtoamista. Nyt siis niitä kysymyksiä. Kuinka pitkään noita räimäleitä voi vielä tulla? Onko mahdollista, että meillä onkin ollut alunperin kaksoset joista toinen ei ole kehittynyt mutta jotain tuommosta istukan roipetta voi olla? ja aiheuttanut jotain toksiineja että toinenkin kuoli? Ja minkä asteinen kipu on sellainen, että mun kannattaa soitella sinne osastolle tarkistusta varten? Kyllä mä nyt mietin, et jos ei aamuun mennessä kipu helppaa ni soittelen sinne.

17.11.2012
misukka
misukka

Karua kohtelua oot kyllä saanu. Ihan hurjaa, miten erilailla ihmiset suhtautuu tälläsissäkin jutuissa siihen asiakkaan tuntemukseen. Ja just jos sit oikeesti onki jotain ni ei uskota millään. :/

19.11.2012
misukka
misukka

3 annosta mä eilen sain niiyä sytotcejä. Ekat emättimeen et vuoto alko ja loput suun kautta.

19.11.2012
misukka
misukka

Sehän tässä outoa onkin, kun näytti jo siltä et vuoto loppuu kokonaan. Kivut vaan iski ja sen yhen rämäleen jäljestä vuoti hetken pidempään. Lauantaiaamunakaan vuotoa ei ollu juurikaan mut semmosen pikku räippeen löyti ultralla. Nytkin tuntuu, et se irronnu paakku on ihan hollilla tulossa, mut ku ei oo vuotoa riittävästi et se tulis ulos. Katotaan vaan, ni muutaman päivän päästä niihin täytyy se kaapasta tuolta pois.

19.11.2012
misukka
misukka

Tulipa vietettyä eilinen päivä osastolla. Kyllä siellä pienen pieni sitkeä palanen oli joka vihdoin 6 tunnin jälkeen ilmeisesti lähti irti. Mutta ei ole vielä tullut ulos. Nyt toivotaan, ettei tarvii uudestaan mennä. Alkaa ketuttamaan tämä jo ihan huolella. Suppailee eilisten sytotecien jäljiltä vieläkin ihan mukavasti.

19.11.2012
misukka
misukka

Voi Misukka, kovasti paljon voimia sulle 3

17.11.2012
Myy76
Myy76

On tuo kipu helpottamaan päin. Onneksi. Mut kyl mie seurailen tuota tarkkaan ku ei tosiaan kohtutulehdus kauhiasti innosta.

sillon ultratessa sanoi et noin 2cm halkasijalla oleva palanen saattaa olla ni jos tuo oli nyt se, ni eiköhän se tästä. Ihan normeja hyytymiä on nyt tuon jälkeen enää tullut.

Kiitos maaru, kun kerrot omaa kokemustasi. Täällä henkinen työ menossa onneksi jo kohtalaisen pitkällä. Sain hyvän startin sille heti siellä osastolla. Oli ihana hoitaja ja kyllä häntä kiitinkin siitä että oli tukena ja juttuseurana. Siinä oli kyllä ihminen niin oikeassa paikassa ettei tosikaan.

Ja kiitos muillekin vastauksista. Vahvistitte omaa ajatustani.

17.11.2012
misukka
misukka

En ole kokenut mitään vastaavaa, mutta soita sinne päivystykseen, ja mene herkästi näytille, jos vähänkin mietityttää, mitä nyt on tai mitä tulee. Ettei vain tulisi mitään tulehduksia.

Voimia!

17.11.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...