Lauantailörppää :)

Voi olla että mahtuu taas päivä-ja iltalörpät samaan... Mutta kahellaan nyt miten käy :D

17.11.2012
riu
riu

Mä en oo koskaan ollu kotibileissä. Eipä mulla kyllä kaveriporukkaakaan kauheasti ole. Pari-kolme semmosta ihmistä joiden kanssa pidetään yhteyttä eikä yksikään ole oikeastaan mikään bilehile. Vois olla kiva jos joskus pääsis bilestelee.

Tänään ollu vähän heikompi päivä. Just toi et mikään ei kiinnosta ja pienetki asiat ärsyttää ylihelposti. Ja tietty nappulat on sit vinkuvänkyjä ku äiteen fiilarit maissa. Kaippa tämä tästä ajan kanssa helpottaa. Tänään vähän tämmönen masistelupäivä. Jospa huominen olisi parempi. Peukutetaan sille.

Mummylle ja Jiille hauskaa iltaa.

17.11.2012
misukka
misukka

Maaliskuu, marian keyes ja cathy kelly on miun suosikit :)

Mummylle kivaa iltaa, kotibileet on ehdottomasti kivat! Meillä suunnilleen kerran vuoteen on jonkinlaiset, yleensä joku kymmenkunta kaverii ja kuitenkii loppujen lopuksi päädytään kapakkaan :D Mutta ihan älyttömän kivaa, kuulee mitä muut sannoo ja on hauskaa :D Että toivotaan mummy siulle vastaavanmoista :)

Misukalle tsemppiä loppupäivään ja vielä lämmin virtuaalihalaus kaupan päälle ♥ Miten sie voit?

Jiille kanssa kivaa iltaa! Varmasti on mukavaa! Jotenkii niin heikosti tullee piettyy yhteyttä kavereihin että ihan hävettää, ei miulla kertakaikkiaan oo oikein aikaa :/ JOku tuommonen ilta ois niin huippu! :)

Beibi miulle käy kanssa samaa, että ihmiset ei tunnista vapaa-ajalla :D On eräänkii kerran sattunut :D

Tipihii, hyvin kerkee pariin viikkoon lahjan hommata... Paljonkos se siun mies täyttää?

17.11.2012
riu
riu

Päiviä. Mä vein tytön yökylään kummitytön luo, ni ite pääsee bailabaila :) kotibileet tiedossa, siks mäki intouduin lähteen ku a) ei tarvi stressata pukeutumisen kaa koska mulla ei tod. ole mitään baarikuteita enää ku en edes muista koska viimeks ollu jossain yökerhossa ja b) ei tarvi kattella ja kuunnella muita humalaisiä örkkejä ku bileporukka ;) joista luultavasti suurin osa ottaa silleen hiprakkamieles niinku itekki ajattelin rttei tartyis halailka pönttöä loppuillasta. Nii ja c) saa hyvää purtavaa :) enpäs muista koska olis ollu kotibileissäkään, onko mulla vähän tylsä elämä?

Tän yksinäisen rauhan hetken käytän siihen et äsken olin kylvyssä, nyt tarttis tehdä kasvo ja jalkahoito ja sit pikkuisen pakkelia ja kuteet niskaan ja menoks :)

Huomennaki saa nukkuu pitkään tai pikemminki olla vaan aamun ku tyttö tuodaan vasta iltapäivällä takas. :)


Misukalle tsemppiä loppupäivään 3 ja riulle samoin niiden lasten kaa :)

17.11.2012
Mummy83
Mummy83

Päivää taloon

Meillä on pitsa tekeillä. just ostin 2 säkkiä jauhoja ja ne oli samperi soikoon täynnä örriäisiä. Voi jestus että ketuttaa. Mulla on tänään semmonen evvk päivä. Kaikki on yhdentekevää tai ärsyttävää.

Meiän piti mennä mun mummolle tänään mut soitin eilen et ei tulla ja sanoin hätävallheeksi et lapset kipeenä. No eipä siinä. Esikko alko eilen illasta sit nostaa lämpöjä et iltapalaan mennessä oli jo reilu 38 astetta. Eipä sit tullu ees valehdeltua. Että näin. Toivotaan ettei toi poika imuroinu enteroa tarhasta. Menee koko ens viikkokin vit**ksi jos noi kakrut alkaa rokkoilee.

17.11.2012
misukka
misukka

mie en tiiä mikä noissa meijän lapsissa on vikana kun ne hyväksyy niin helposti kun sanon että ei nyt osteta. En muista että ne ois koskaan kamalaksi heittäytynyt lelu- taikka karkkihyllyllä. Outoja ovat mutta kiva niin :D Muuten nekkii ossaa tuon kauppaan katoamisen ja voi tsiisus että siinä hommassa on pari kertaa palanu hihat :D

Mie puhuin äsken kaverin kaa puhelimessa, tunnin puhelu mutta voi että oli taas kiva haastella :)

17.11.2012
riu
riu

Me porhallettiin heti aamusta keskustaan bussilla, siis minä ja neljä lasta.. Olihan taas reissu kun poika osaa sen hermoille käymisen taidon... Tein selväksi jo kotona etten osta mitään leluja nyt ja asiasta keskusteltiin vielä kun bussista noustiin. Eiköhän ekassa kaupassa ruveta kinuamaan kaiken maailman härveleitä. Sitte osoitetaan mieltä kun ei mitään heru ja aletaan tekemään katoamistemppuja... No ihmeen hyvin hermot piti ja päästiin kunnialla kotiin. Ruoan jälkeen pidettiin pelituokio ja kohta sais välipalaa laittaa.

17.11.2012
marjaana
marjaana

Myö käytiin Prismassa "säästämässä" rahaa asiakasomistajapäivillä. Siellä ei ollu tuon keskimmäisen kokosena icepeakin pukuja että piti tyytyä lassieteciin. Ehkä se sekkii on ihan hyvä :) City-markettiin meni kanssa pieni omaisuus kun haalittiin pesuaineita. On se kiva kun tili keveni X) Nyt sitten isimies meni töihin iltavuoroon ja mie oon lasten kaa keskenään. Ne äsken siivos huoneensa ja kahtovat nyt piirrettyä kun tyttö osti semmosen omilla rahoillaan. Se oli samalla vähän niin ku lahja äitille kun täällä on nyt niin rauhallista :D

17.11.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...