Mistä kannattaa hankkia ja mistä hankitte lasten tarvikkeita ja vaatteita?

Elikkä mistä olisi suotavaa hankkia erilaisia tarvikkeita ennen synnytystä ja sen jälkeen? ja mitkä tavarat olisi hyvä hankkia uutena, mitkä voi hankkia käytettynä? Itse olen paljon netistä ostanut jo käytettynä tavaraa ja saanut tuttavilta myös jotain pientä. olen mielestäni säästänyt jo satoja euroja ja tavara on kuitenkin ollut hyvää. en viitsi parin kuukauden takia törsätä omaisuuksia kun muutenkin rahaa ei ole liikaa. onko hyviä vinkkejä mistä löytyy hyvää tavaraa, netistä tai jostain tietystä paikasta? Itse asun Lahdessa ja en tiedä kuin yhden lastenkirpputorin, joiden lisäksi olen kierrellyt esim spr:n Kontissa.

17.11.2012
TikTok
TikTok

Meillä on paljon hankittu uutena. Vaatteista valtaosa tullut joulu ja synttärilahjoina lapsille ja kuopus kulkee esikolta jääneissä vaatteissa. Ja saa kulkea mahdollinen seuraavakin sitten joskus.

Turvaistuimet on sellaiset joita en ota käytettynä mistään. Kuopukselle ostettu kaukalo myytiin pois ja meille toki hyvä että joku ostaa noita vajaan vuoden käytössä olleitakin. Mutta faktahan on, että noista käytetyistä kun ei koskaan voi tietää jos vieraalta ostaa.

Vaunut ja pinnikset sekä mahdolliset sitterit, jos sellaisia haluaa, voi ihan hyvin ostaa käytettynäkin, hyvälaatuisia saa ihan kohtuuhinnalla just huutiksesta tai vaikka torista. Kuopukselle ostettiin uudet vaunut, 350e oli meistä ihan kohtuullinen hinta uusista vankkureista. Mitkään emmaljungathan nuo ei tietysti ole mutta ei tarvii ollakaan. Kyllä noilla edullisemmillakin pärjää hyvin. Esikolle ostettiin 50 eurolla käytetyt mut ne alko homehtumaan jonkin ajan päästä joten esikolle ostetiin kans uudet vaunut. Finnair sitten ystävällisesti hajotti ne joten kuopukselle hommattiin suoriltaan uudet.

17.11.2012
misukka
misukka

Nii ja esikoiselle teki sen kummitäti pinniksen. Se on tosin jo poissa pelistö

17.11.2012
odevenks
odevenks

Kirppareilta ollaan ostettu kaikki paitsi turvaistuimet. Ja vaatteita myös jonkun verran uusina mutta paljon saatu jne. Nyt ku on raskaana ja ei ollu mulla tarkotus enempää lapsia saada, niin ei oo mitää jäöny esikoiselta. Paljo ollaa kyl jo saatu tutuilta vaatteita ja ensinmäistä kertaa myös turvakaukalo käytetttynä, kun miehen kaverilta saadaan alle vuoden vanha taatusti kolaroimaton kaukalo

17.11.2012
odevenks
odevenks

no myö ollaan ostettu aika paljon uutena, ja ihan hyvä niin, koska meillä on kolme lasta niin käyttöö on ollut :D Jotakii ollaan saatu tai lainattu, mutta käytettyy ei olla ostettu esikoisen vaunut ja nekkii myytiin pois ja ostettiin uudet tilalle :D Mie oon hyödyntänyt paljon alennusmyyntejä jne. Mitä miun mielestä pittää ehdottomasti ostaa uutena on turvaistuimet.

17.11.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...