mie oon niin iloinen ja ylpee tuosta meijän 2v pojasta :)

Monelle ehkä mitätön pikkujuttu, miulle ihan valtavan iso asia... Poika sanoi äskenkii kolmen sanan lauseen: "Isi pelaa palloo" ja otti isäänsä sormesta kiinni ja vei olkkariin leikkimään. MIe aattelin että se oli vahinko kun se yks päivä sanoi että "anna miun kakkaja" eli siis makkaraa oli vailla. MIe oon vaan niin iloinen ja toivon hirveesti parasta! Tietysti aikasta vielä juhlii, mutta tällä hetkellä oon enemmän ku tyytyväinen. Ja niin ylpee! ♥ Voi äitin poika kun se on jo niin iso ja reipas ♥ ja tuo puhe on noin selvä, ainakii ku vertaa veljeensä :) Sori pakko oli hehkutaa, mutta eikös se oo kiva kun välillä hehkutetaan eikä aina valiteta? :D

16.11.2012
riu
riu

Hienoa :)

Kyllä se siitä kehittyy päivä päivältä lisää. Jospa teillä edes yksi lapsista selviäisi hieman helpommalla tuon puheen kanssa.

17.11.2012
misukka
misukka

Mie niin toivon että mentäs helpommalla, se ei oo pelkästään meille helpompaa, mutta lapselle eritoten! Meillä keskimmäisen tarhakaverit ei ymmärrä poikaa ja mieti miten turhauttavaa se mahtaa olla... Että toivotaan toivotaan :) Tännää pienin sano että Sisu meni pois :) Ai että mie oon koko ajan vaan ylpeempi! :D

17.11.2012
riu
riu

huippujuttu riu! teidän junnu onkii mulla usein mielessä ko oot kertonu näistä kahesta muusta niin paljon täällä :) ja osittain siksi ko on saman ikänen ko tuo mein isoin ja oltii samassa ootusryhmässä :D tosi jees homma jos tämän kanssa mentäs nyt vähän helpomman kautta tässä puheessa :)

17.11.2012
imppuliina
imppuliina

Hienoa.

Lauseilla hän ilmaisee itseään, siitä se puhe menee aina vaan päivä päivältä  eteenpäin.

16.11.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti

mahtavaa! meillä tuo nuorimmainen  poika kyllä päpätti kuin papupata, mutta selvää siitä alkoi saada vasta joskus 6-7v ikäsenä. sitä ennen vain sanan sieltä täältä.

16.11.2012
Blanco
Blanco

On on :) ja varmasti todella hieno fiilis 3

16.11.2012
Mummy83
Mummy83
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen
Ladataan...