Nyt se on pois,jää hyvästi enkelini!

Jos olette lukeeneet ed päivityksiäni niin se tyhjennysvuotohan niukkantui niiden sytotecejen jälkeen mutta runsastui jouduin keskiviikkona ambulanssilla naistenklinikalle vuodon 2,5h verta ihan solkena,ja kärsin kovista kivuista. Ennen kuin jouduin sairaalaan niin keskiviikko iltana alkoi vertaa tulee urakalla soitin naistenklnikalle,sitten se runsastui tuli siteen japikkuhiusujen läpi,sohvakin oli veressä,menin suihkuun vuosin koko ajan verta ja roipetta tuli 2,5h vuosin verta ja lopulta lähti melkein tajukin. Häkehän laitto mut kirettömäksi,eli n 1h 10 min venttasin lanssia,kunnes mies soiti uudestaan,olin jo tosi huonossa kunnossa. Lanssimiehet tuli ja sanoivat että häke teki väärin kun antoi odottaa,mä olisin kuulut b luokitukseen ja olin jossain e luokituksessa. Ne vei mut pillit vinkuen sairaalaan jossa jouduin tiputukseen ja sain lääkettä ja viisi tiputuspussia,ja sokeriliosta meni + se kipulääkkeiden määrä tippana ja suun kautta. Pääsin leikkaus saliin jamut nukutettiin ja suoritettiin kaavinta.Pääsin heräämään ja sielä nousi tuteet pintaan,olin menettäny vauvani jota kannoin ja vuodatin kyyneleitä ja yritin pyytää keskusteluapua mutta eihän niillä ollut aikaa.

16.11.2012
Surunauha
Surunauha

Jaksuja ja haleja kovasti♥ itse olen  tuon saman kokenut ennen esikkoa. ja juuri noiden kovien kipujen ja järkyttävien vuotojen kera. Edes kaksi synnytystäni eivät ole olleet niin pahoja. Mutta kyllä tekin siitä selviätte ajan myötä ja onneksi teillä on päiviä piristämässä siinä yksi murunen♥

17.11.2012
jonnu
jonnu

Voi nemo! :'( Voimia ihan kamalasti sinne! Paljon voimaa antavia halauksia ja olkapäätä!

16.11.2012
RJ89
RJ89
3 years, 11-month-old toddler

toivottavasti paluu arkeen auttaa sinnuu myös muistamaan miten ihanan perheen jo omistat, että vaikka rakkaan enkelivauvan juuri menetit, niin tukenasi   on kuitenkin rakastava mies  ja valloittava poika. eiköhän  teidänkin perhe vielä ajan myötä kasva, seei  vain ollut kyllin kypsä siihen vielä.

voimia! ja misukalle myös!

16.11.2012
Blanco
Blanco

Voi sua blanco ja voi sua misukka miksi meitä koetellaan just nyt,miksi?

Toivon että maanantai tuo apua mulle ees vähän.. tiistaina palaan sorvin ääreen..

16.11.2012
Surunauha
Surunauha

voi nemo-parka:(

meillä juuri ihan liian läheltä käytiin tällä viikolla otattamassa lapsi poies.. ja vähän pelottaa, ettei tämä oikiasti ollut edes äidin oma tahto, vaan ukonroikaleen:( kyllä niin  sanalla sanoen vitutti että  lapsi tehtiin, mutta pois otettiin.ja toiset  toivoo  mutta itestään poistuvat..

huokaus... halirutistus sinne!

16.11.2012
Blanco
Blanco

paljon voimia sinne! tiedän tuon tuskan mitä nyt käyt lävitse. toivottavasti löydät ihmisen jonka kanssa jakaa tuota asiaa3

16.11.2012
suvikki1
suvikki1
3 years, 8-month-old toddler

*Halaus* Sulta hoidettiin tuo hoito ja keskusteluapu todella huonosti. Jaksuja sinne, kohtalotoverini.

16.11.2012
misukka
misukka

Voimia tosi paljon!

16.11.2012
Keisarinna
Keisarinna
1 year, 10-month-old toddler

Iso HALI sinne 3 Ihan sanattomaksi menin. Ei kai muuta voi sanoa kun voimia!

16.11.2012
uppis
uppis
2 years, 11-month-old toddler

Pääsin osastolle ja sain lääkkeitä ja tipassa olin,ja samana päivänä pääsin pois ja sain sairaslomaa ja sain kesksusteuajan kättärille psykoterapeutin juttusille. Nyt oon kotona,yä meni ihan ok,saan apua,mies vei pojan päivähoitoonja minäö sain levätä,miehen äiti ja sen miesystävä tuöee tänne jeesaa mua,en voi nostella. On tunteet kyllä ja niillä ei voi välttyä oon surullinen,vittuntunut mutta haluan vaan jutella ja jotenkin haluan kertoa avonaisesti tästä miksi salata ja hirveesti huomaan että mulla onkin kohtalotovereita.

 

Toivottavasti kaikki selviää ajan kanssa.

16.11.2012
Surunauha
Surunauha
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...