Lapsen istuinkoroke auton takapenkin keskelle?

Mä olen ihan pihalla näiden istuin juttujen kanssa. Meillä on kolme lasta. Kaksi istuu takapenkillä ja yksi etupenkillä. Kahdella heistä on korokkeet, ovat 128cm ja 122cm. Oliko se niin että koroketta ei saa laittaa taakse keskelle jos on semmonen tavallinen lantiovyö? Koska saa olla ilman koroketta? Alkaa nimittäin itsellä olla jo vähän ahdasta jos ollaan koko perhe ajelulla, kun istun siellä takana keskellä, siinä pyllyn alla on vielä joku ihme rauta. Aloin vaan miettimään kun meidän eskarilaisen kaveri joka on saman pituinen ei kuulema ole missään korokkeessa, eli on pelkällä turvavyöllä, ja ekaluokkalaisen kaverilla myös sama juttu.

16.11.2012
Lizzy
Lizzy

Nyt täytyy sanoa, että ei kyllä hajuakaan. Me suunniteltiin että jos kolmonen olisi saanut syntyä, ni meillä olis ollu kaukalo ja turvaistuin reunoilla ja esikolle koroke siihen keskelle. Ku todettiin ettei kaukalo olis mahtunu noihin meidän istuinten kanssa sinne takapenkille.

Lakihan sanoo että alle 135 cm pitkän lapsen on kuljettava itselleen sopivassa istuimessa. Oli se sitten istuin tai koroke tai mikä tahansa.

16.11.2012
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...