... Perjantai huomenia.

Haukotus. Meni tämä aamu itellä ihan penkin alle, miehen puhelin oli sitten mennyt kiinni ja sen työkaveri (kulkevat samalla kyydillä töissä) pimpotteli ovikelloa ja paukutti ikkunaa että mies herää. Tuloksena siitä oli vaan se, et minä ja lapset herättiin ja kaksi vuotias huusi kuin syötävä, tieten säikähti. Vähän tympäsee, ku jos se ois soittanut vaan mulle nii oltais päästy paljon helpommalla... Noh, jospa joskus pääsen vielä nukkumaan. Onneksi on perjantai ! Saan taas nukkua yhden kokonaisen yön, siksi ei tympäsee enää edes pahasti! Mitä muut mammat meinaa tehdä tänään? Entä viikonloppuna? Kohta varmaa saa alkaa aamukahvia keittelemään.

16.11.2012
pömppis18
pömppis18

No minuu itkuttaa tällä hetkellä kyllä niin herkästi et saisin mennä kyllä kokoajan pysähtymättä jos meinaisin ettei itku ehtis tulla. Eilenki käytiin isännän kanssa kaupassa ni isäntä meni vessassa käymään ja mä jäin tuijottaa veikkauksen mainosta et perjantaina 12 miljoonaa jaossa. Ja päässä alko pyöriin, et jos me nyt voitettas toi 12 miltsii ni ei tuntus miltään. Voisin antaa sen vaikka pois et oltais saatu pitää vauva. Ja itku silmässä siellä odottelin isäntää vessasta. Nyt jo vähän huvittaa, tavallaan. Et miten hulluna joku ulkopuolinen mua pitäis.

Kyllä toi mieskin on silmäkulmiaan kuivaillu tässä, yrittää tosin tehdä sen mun huomaamatta. Täytyy sille sanoo, et ei multa tarvii yhtään peitellä. Et antas tulla vaan. Ja oon yrittänykki sanoo. Mut ku on tommonen jukuripää.

16.11.2012
misukka
misukka

Ei helvetti nyt tekee pahaa.

Liberolta just tänään tullu säpö aiheella "tervetuloa raskauden helpoimpaan vaiheeseen" Todellakin!

Eilen sain sinne laitettua pyynnön et poistaisivat mun raskaustiedot mut ei tietty oo ehditty koko viestiä vielä lukea.

Nyt kirpasee ja kovaa :'(

16.11.2012
misukka
misukka

Huomenia

Heräsin neljän maissa vessaan enkä sitten saanutkaan nukuttua enää sen jälkeen. Ajatukset surraa päässä liikaa. Mies lähti kokeilemaan töitä. Että mitenkä siellä pystyy keskittymään jne. Kyllä on isännälläkin hankalaa. Se eilen totesi, että koko homman käsittely on ihan alkutekijöissään. Mä taidan olla jo paljon pidemmällä. Mä sain sentäs siellä osastolla puhua likimain niin paljon ku vaan tarinaa suusta ulos tuli. Ja kyllähän sitä tuli. Mies koetti vaan pitää itteensä kasassa et sai noi nappulat hoidettua hoitopäivän jäljiltä.

Paluuta arkeen yritetään kovasti.

Huomenna olisi mun mummin synttärikaffet mut taidan sille soitella, että me ei tulla nyt. Se kun ei toivottavasti edes tiennyt koko odotuksesta ni luultavasti pieni valkoinen valhe lasten jostain kuumeesta/rokosta käynee hyvin syyksi. 13 vuotta sitten hänen synttäreitään juhliessa kuoli mun enoni vaimo eli mummoni pojan vaimo. Ja tämä kävi jo kovin raskaaksi hälle. Nyt kun löytänyt taas elämänilon ni kävi meille näin. Se voisi olla hälle liikaa, joten koetetaan pitää suut supussa asiasta.

Poikien kummille pitää myös jossain vaiheessa kertoa mutta kun siellä masennustausta ni pitää miettiä miten asia kerrotaan. Juuri kun ehdittiin muutama viikko sitten nähdä ja kerrottiin vauvasta. Ku hänestä olisi tullut tällekin lapselle kummitäti.

Paljon on pohdittavaa ja elämän korttitaloa yritetään kasailla vähän kerrallaan. Että semmoista tänne päin. kauheasti ei asiasta pysty vielä puhumaan, mutta tänne saa onneksi purkaa ajatuksiaan. Se on kyllä hirmuisen helpottavaa.

ja arjen varmistamiseksi, mulla on tälle päivälle pyykkäystä ja imurointia edessä. Pyykkivuoret on mahtavat ihan parilta päivältä ja lattiat sen näköiset kuin ei olisi pariin viikkoon siivottu :) Onpahan tekemistä. Hyvä niin.

16.11.2012
misukka
misukka

Huomenia! Onpas teillä ollut herätyksiä. Mä pompin taas koko yön pojan pahojen unien takia. Nyt sitten väsyttää ja huimaa kun paineet on taas alhaalla. Tänään on libero mammojen tampere tapaaminen joten sinne suunnataan.

16.11.2012
alexsandra
alexsandra
2-year-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...