Proteiinit +1 ja ketoaineet +4 - +8

asiaan hoiukan jo liippasin aiemmalla kyselyllä mutta aloitan uuden ku on vähän kiiruskin... kävin nlassa, paino oli noussut yllättäen aika reilusti ja paljon raskausmyrkytyksen oireita on mutta EI verenpainetta...ja neuvolassa harjoittelija terkka sanoi että pissa puhdas, ainoastaan jäi kummittelemaan sen lause jonka sanoi sitten muussa yhteydessä että jos aletaan epäilemään niin otetaan sulta sit pissasta proteiinit..eli ottikohan se nyt vai ei....JA SITTE SE VARSINAINEN ASIA!!!! sain niitä tikkuja kuitenkin kotiin, ja nyt ruokailun jälkeen kävin pissalla ja päätin testata huvikseni samalla ja tulokset on noi mitkä otsikossa... voiko nuo kovinkin äkkiä kohota? ja mistä mä ny apua saan ku kerran terkkakin mut diagnosoi terveeksi...päivystykseen...ei kyl ny pääse, ei sit millään...vai tikutanko uudelleen illalla tai aamulla, ja jos tilanne sama, soittelen polille?...onkohan tää kui kiireinen juttu????

14.11.2012
Boco
Boco

Aamupissassa ei näkyny ketoaineita mut proteiini oli hilkulla sen +1. neuvolasta se eilinen terkka sanoi että tuollainen vaihtelevuus tuossa proteiinissa voi johtua siitä että siihen pissaan on joutunut valkkaria...uskonko? ;)

ja pitää muistaa juoda vettävettäja vettä :) toki tilannetta nyt seurataan tiuhempaan...tikuttaa pitää joka päivä ja verenpainetta mittailla.

15.11.2012
Boco
Boco

soittelin päivystykseen ja sanoi että juon nyt muutaman tunnin reilusti vettä ja syön normaalisti, tikutan uudelleen sitten kun edellisestä virtsaamisesta on 4 tuntia, jos arvot vielä nuo niin jos saa nukuttua niin aamulla soittaa polille mutta jos olo heikkenee niin synnärille soittoa heti. verenpainemittari on kotona ja mittauksessa paineet on hyvät, jopa alhaisemmat kuin päivällä neuvolassa. mutta pulssi on korkea 95-100??

supisteleekin aika lahjakkaasti mutta ei kipeästi. mulle ei tehty sisätutkimusta että johtunee kovasta painelusta :/

14.11.2012
Boco
Boco

Mut eihän tänään ole enää polit auki, joten soita sinne synnärille. Vaikka kyllä ne päivystyksessäkin pissan tikuttaa ja ohjaavat sut sitten etiäpäin jos on tarvista. Siis eihän siihen tikutukseen päivystyksessäkään lääkäriä tarvita. Kyllä se hoitaja osaa kattoo onko siinä tikussa sen verran asiaa että konsultoiko lääkäriä. Mutta synnärillä sua parhaiten osattais neuvoa asiassa..

14.11.2012
iputin
iputin

Mikä sulla on boco lähin synnytyssairaala? Soittele sinne jos kätilö kattois sen sun pissan heidän tikuillaan. Joskus on eroa tikuissa, katsojassa ja pissassakin :)

14.11.2012
iputin
iputin

Minä sinuna menisin sinne päivystykseen.

Kumma, ettei harjoittelijaterkka laittanut sua eteenpäin.

Kysyikö hän kokeneemmalta kollegalta mielipidettä sun tilanteesta? Ja varsinkin siitä, mitä pitää tehdä?

14.11.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti

niin ja siinä leukkarit oli kans jollai plussalla????

14.11.2012
Boco
Boco
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...