Viimeinkin tärppäsi! =)

Hei! Kävin täällä liberon sivuilla joku päivä sitten (en kuitenkaan jaksanut kirjautua sisälle) mutta nyt mun oli pakko sillä mulla on tosi tärkeää asiaa. Me ollaan puolisoni kanssa yritetty toista lasta kohta vuoden päivät. Olisiko silloin aloitettu yrittämään lasta ekan kerran kun esikoinen täytti vuoden eli helmikuussa 2012. Ei me mitään himoisesti tai ahkerasti yritetty "peittoa heiluttaa" silloin kun teki mieli niin ilta myöhällä touhuttiin lapsen jo nukkuessa. Varmaan 1-2 kertaa kahdessa viikossa teki mieli.Raskaita ja väsyneitä pitkiä päiviä molemmilla kun oli niin ei oikein virtaa riittänyt siihen touhuun. No joka kuukausi salaa toivoin että kuukautisia ei tulisi, että saisi tehdä raskaustestin ja totea että positiivinen testi olisi. Eipä onni suonut mulle testin suorittamista, vaan aina ne menkat tuli. No tässä kuussa kävikin niin, että mulla ei ollut odotuksia juuri lainkaan. Vatsa oli kylläkin pidemmän aikaa tuntunut oudolta ja olo myös erilaiselta kuin tavallisesti eli turvotti mahaa, vatsassa tuntui välillä nipisletyä. Pistin kaiken kuukautisten alkamisen syyksi. Väsymystä oli tullut huomattavasti paljon enemmän, mutta senkin laitoin talvimasennuksen ja työkiireiden syyksi. No kun laskeskelin tässä kuukauden päiviä ja edellisen kuukautisten alkua ja milloin seuraavat kuukautiset pitäisi alkaa, niin sain todeta että jos ei kuukautiset pian ala niin taidanpa tehdä raskaustestin ihan huviseni. Oletin että ei se tulos vielä voi olla positiivinen, kun ei esikoista testatetta tein testin viikko kuukautiset myöhässä ja heti näytti plussaa. tosin silloin oli toinen viiva aika haalea, mutta plussa tulos kuitenkin oli. Eilen eli ti 13.11. tein aamulla testin olin positiivisesti yllättynyt tuloksesta plussaa näytti vaikka menkat myöhässä vasta päivän.

14.11.2012
tähtisilmät
tähtisilmät
3 years, 3-month-old toddler

Mä oon aina tykännyt siitä kun häissä on ihan perus kotiruokaa. Eli esim. palapaistisoosi ja perunoita. Salaatti kylkeen, ai että.

14.11.2012
RJ89
RJ89

Ensikuussa menemme naimisiin, meillä kotona meidät tulee vihkimään pappi. Häät on siis pe 7.12. Alunperin me suunniteltiin kesähäitä, mutta olisin halunnut niin isot häät ettei niitä mun vielä kotona ollessa olisi ollut varaa pitää. Jospa kolmas kerta toden sanoo, kun kolme kertaa ollaan häitä siirretty. Ensi kesällä, sitten viikko aiemmaksi ja vieläpä kotiin maistraatista.

Nyt kuitenkin mun päässä pyörii koko ajan sellainen ajatus että miten tänne meille mahtuu kaikki vieraat, vaikka ei me kaikkia sukulaisia ja ystäviä, kavereita edes kutsuta, mutta mun laskelmien mukaan meillä on meidät ( minä/morsian, mies/sulhanen ja tytär) mukaan laskettuna pappi ja vieraat vieraita 35-37 hlöä. Ei meillä mikään valtavan iso talo ole.

Eli poitti on se että vaikka meidät vihittäisiin täällä niin mä olen alkanut ajatella että juhlat/ ruokailu/kahvitus voisi olla jossain muualaa eli vaikka seurakuntatalolla, jossa alunperin olin ajatellut kesähäiden aikaan juhlivani. Meidän seurakuntaan mahtuu reilusti 50-60hlöä, niin ei vajaa 40hlö:llä olisi ahdasta.

Mietin vaan miten saan miehen pään käännettyä että hänkin suostuu juhlien pidettävän siellä eikä meillä ahtaassa kotona. Mä kyllä luulen että saan lopulta miehen pään käännettyä kun saan aikani häntä väsytettyä. Tsemppia ja peukkuja mulle.;)

Alustavasti ollaan sovittu vain vieraille tarjottavan kahvia ja hääkakkua, mutta mä olen kääntymässä myös ruoan puolelle. 

Mikähän olisi helpppo ja sopiva ruokalaji pienille häillä tarjottavan????

14.11.2012
tähtisilmät
tähtisilmät
3 years, 3-month-old toddler

Kovasti onnea ja niitä Jiin toivottamia jarrusukkia! 8))

14.11.2012
RJ89
RJ89
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...