miten hoitaisitte...??

mä oon pähkäilly pääni puhki et kuinka tuon muuton jälkeen onnistuu esikon eskariin viennit ja hakemiset yms. uudelle eskarille siis tunnin kävelymatka, mulla ei autoa ole ja sitten on vielä vauva joka ei viihdy vaunuissa hereillä sekunttiakaan. nykyinen eskari alkaa sopivasti 9 ja kestää 12. nämä ovat vauvan päikkäreillemeno ajat joten sopivasti aina nukahtaa vaunuihin hakiessa ja viedessä esikkoa ja jatkaa sit unia parvekkeella.tämä uusi eskari alkaakin jo 8.  siis täytyykö mun ruveta siel uudessa kodissa herättään tota aamulla jo4-5 välillä et se kävis sit 7 aikaa nukkumaan ja kaikki tapahtuis sit paria tuntia aikasemmin... mut sitten taas yöunille käyntiä mä en voi aikaistaa koska nytkin käydään jo 18.30-19.00.  ja kuin sitten talvella, kaksostenrattailla siis liikutaan koska keskimmäinen on hiukka erityislapsi eikä kävely uudelle eskarille onnistu, istuu siis rattaissa kun kotiinkaan en yksin voi jättää siksi aikaa. eihän tuolla kinoksissa pääse talvella nuilla rohjoilla edes eteenpäin. ja sitten, tuleekohan vauvalle jo liikaa ulkona olemista jos ensin tunti eskarille vientiä (jos siis viihtyy hereillä rattaissa et voitais mennä päivät vanhalla rytmillä) sitten ekat unet parvekkeella, sit taas tunti eskarilta hakemista ja sen jälkeen taas parin tunnin unet pihalla..? hemmetti et menee taas vaikeeks!!!

14.11.2012
majezki
majezki
1 year, 6-month-old toddler

Miekii mietin että oisko taksikyyti mahollinen? Ja sitten talvella voisit jättää ne rattaat pois ja vetää pulkkaa... Mutta selvitä nyt tuo taksi ensin :)

14.11.2012
riu
riu

täällä meillä on taksikuljetuksen raja 5 kilometriä...eli siis jos menee matka yli sen niin pääseepi taksilla eskariinkin...selvitä ihmeessä että mitenkä siellä...meillä oli vanhin lapsi eskarissa koulussa ja niillä alko ja loppu päivät "miten sattuu"...esim. tiistai oli pitkä päivä kun alko 9.20 ja loppu 14.30...eli ei alkannu ja loppunnu jokapäivä samaan aikaan :)

ja tiedän niin tuon tunteen kun joutuu kaikkien muksujen kanssa talvipakkasilla menemään kellon kanssa kilpaa sinne eskariin ja varsinki sillon kun teitä ei oo aurattu....pulkkia vetäen ja toisella kädellä vaunuja työntäen....monet kerrat teki itekki mieli lyödä hanskat tiskiin ja tirauttaa eräskin kyynel kun ei vaan olis jaksannu talvisin...

14.11.2012
lenkkari
lenkkari

se vois meikäläiselläkii kunto loppua kesken, saatika sitten tuolla eskarilaisella

14.11.2012
majezki
majezki
1 year, 6-month-old toddler

kannattaa kysyä tuota kyyditystä, esim sinne aamuun juuri. kyllä sen pitäisi onnistua taksilla, jos kyytiin ei mahdu niin käyvät toisen reissun, se vaan sitten saattaa vähän maksaa, täällä esim 2 euroa.

14.11.2012
Boco
Boco

no ite laittaisin vauvan nenä menosuuntaan puoli istuvaan asentoon vintimatkalla jos viihtyis paremmin ja hereillä. hakumatkalla jos nukkuu päikkärit niin siinä ei ongelmia.

noista yöunista, ite herättäisin vasta sitten kun pitää alkaa pukemaan ja tekemään lähtöä, aamupalat sitten kotona kun on käyty eskarilla. jos ei kestä kotiin asti niin matkalla tai eskaripaikassa aamupala.

meillä kun aamulla on herätty klo 7-8, niin päikkärit sitten 11 aikaan ja illalla 18 aikaan ollaan nukuttu 40min päikkärit ja sit yöunille käyty klo 20. ja sitten kun lapsi ei nuku 2 päikkäreitä niin ne iltapäikkärit vaan jätetty pois muuten samalla rytmillä.

14.11.2012
mustikka88
mustikka88

jack- se menee viiteen töihin. eli ei onnistu

14.11.2012
majezki
majezki
1 year, 6-month-old toddler

on siirtohakemus kyllä voimassa mutta sieltä sanottiin että on erittäin epätodennäköistä että sieltä paikka aukeis meille. mutta... toivossa on hyvä elää..

14.11.2012
majezki
majezki
1 year, 6-month-old toddler

Esiopetusta on keskimäärin 4 tuntia päivässä.

14.11.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Onko tämä uusi eskaripaikka päiväkodissa? Päiväkodissa tavallisesti aamupala tarjoillaan 8-8.30.

Täällä koulu alkaa 8.15 useana päivänä. Samassa on esiopetus. En tiedä, mihin aikaan esiopetus alkaa tuossa koululla sitten.

Onko teillä jo siirtohakemus voimassa siihen lähieskariin ? Paikka saattaa aueta siitä nopeamminkuin arvaatkaan!

14.11.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti

hoplaa!!

14.11.2012
majezki
majezki
1 year, 6-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...