Kuoleeko nälkään jos..

päätän nyt jättää tuttipullon pois ja siirtyä siis noihin MAMin venttiilillisiin nokkapulloihin? :D Kun toi tyyppi on järsinyt ensinnäkin kaikista tutin rikki niin että se on sellanen himoiso se aukko, ei oo paljon tipattomia tutteja enää ei.. :D Ja siksi toisekseen kun juo ite kuitenkin melkein aina kaiken maidon jo pöydässä, niin mun mielestä olis ihan luontevaa jatkoa nyt siirtyä pois tuttipullosta. Mutta että kun tunnen omani ja kieltäytyy siitä nokkapullosta (juo siis kyllä vettä pitkin päivää näistä, eli ei ole uusi tuttavuus) ihan varmana kun sinne maitoa laitan, niin kuoleeko toi nälkään (tai ehkä ennemmin janoon) sit kun ei saakkaan maitoa sitä 200-250ml ruualla? Ja kauanko muilla on suunnilleen mennyt pullosta vierottamisessa?

13.11.2012
RJ89
RJ89

Muah, musta taas niin tuntuu siltä et oon vähä yli-innokas äiti kun edelleen katon mitä toi ipana vetää.. :D Mut toki kasvaa miinuskäyrillä että ehkä siihen on aihettakin? :E

14.11.2012
RJ89
RJ89

meillä ei mitään vieroitusta tarvinnu tehä kun sai 6kuisesta asti millon minkäkin laisesta pullosta tai mukista juomansa.

mutta uskon että ton ikänen hyväksyy tappionsa parissa päivässä jos ei enää pulloa saa.

14.11.2012
mustikka88
mustikka88

Meillä ei oo koskaan saanut sänkyyn mitään pulloa, eli ei tule saamaan jatkossakaan. Ja meillä juodaan ruualla maitoa, niin se kuuluu mun mielestä mennä. :)

Ja siis juu, ihan ruokailusta on kyse. Vitsit kun oon tota kyllä miettinyt, mutkun toi hukkuu toi lapsi. :D Siksi meillä siis on noi melkein tipattomat tutit käytössä kun hotalehtaa sen juomansa kanssa niin maan perusteellisesti.. Täytyypä vähän tuumata tätä. :)

14.11.2012
RJ89
RJ89

Jos oli ihan ruokailusta kyse, niin koita suoraan tavallista mukia/lasia/?

14.11.2012
Mummy83
Mummy83

no ei kuole, ja siitä sitä oppii ajastaan kyllä :)

14.11.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...